Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen létezik vagy csak velem fordult ez elő? 26/N vagyok. Komoly válaszokat kérnék!
Veszett fejsze nyele! Előbb-utóbb a másik lány sorsára jutsz.
Ez a férfi képtelen felelősséget vállalni az érzéseiért és ez aggasztó! Az egy dolog ha téged elhagy, na de mi lenne ha már egy család lennétek?
Itt nem te vagy az, akinek tennie kéne valamit... hanem a srác. El kéne döntenie, hogy mit és kit akar. Te ebben a segítségére lehetsz, ha sokat beszélgetsz vele az érzéseiről - feltéve hogy ez neki működik.
24F
ahogy az egyik valaszolo mar irta: veszett fejsze...
mindketten eretlenek vagytok, a srac foleg. te talan inkabb csak nagyon szerelmes vagy es nem latsz tovabb a rozsaszin kodnel.
a srac nem tudja, mit akar. megkapja a noket, akikre vagyok, baromira nem szerelmes, csak ugral ide-oda, viragrol-viragra, beporozza oket, aztan megy tovabb, stb... szerinted erdemes egyaltalan idot vesztegetni egy ilyen sracra?
ha szerinted megeri, csinald. de jobb nem lesz, raadasul te csak egy potlek vagy, akit kihasznal es mindig visszajon majd hozzad, ha kedve tartja. mert te visszafogadod.
de szerintem ennyi, ne varj tobbet.
"ő az akibe mai napig is szerelmes... belém csak pár hétig volt szerelmes"
wtf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!