Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ez csak velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ez csak velem fordult elő? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány és nagyon beleestem,mondtam már neki sokszor hogy mit érzek iránta stb de mindig visszautasitott akármit akárhogy csinálok semmi és nem adom fel mert sokan mondták hogy próbáljam elfelejteni de nemtudom:D és ugygondolom valamit még lehet tenni :)

2015. jan. 5. 22:31
1 2
 1/13 anonim válasza:
97%

édes vagy, de lányként azt mondom neked ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel mert csak pofára esnél

nem tűnsz rossz srácnak és biztos van olyan lány aki meg is becsülne

:)

2015. jan. 5. 22:37
 2/13 nyuszicsajszi válasza:
100%
ugyan ez volt nekem is egy fiuval... en bar nem kozoltem vele (felos voltam :P) es kb. 2 even keresztul probalkoztam h bejojjek neki de semmi... szerintem hagyjad ha nem tetszel ennek a lanynak... majd biztos talalsz olyan csajszit aki szeretni fog teged csak tartsd nyitva jobban a szemedet :D
2015. jan. 5. 22:43
 3/13 A kérdező kommentje:

Rendesek vagytok de nemtudom elfelejten amikor arra gondolok hogy felejtsem el akkor megint eszembe jut szval nem megy :/

és igen van olyan lány akinek én tetszek mert barátnőm volt de ő nem az én stilusom :)

2015. jan. 5. 22:50
 4/13 nyuszicsajszi válasza:
ismerem ezt az érzést... szerintem egy cipőben járunk... :DDD de nekem is nagyon rossz volt mert tudtam h az a fiú nem szeret mégis szerettem szívből... aztán már nem beszéltem vele, eltávolodtam tőle (persze fütyült az egészre, nem is érdekeltem...) és elmúlt a szerelem :'( ... de most már rájöttem h fölösleges volt egy ilyen bunkó idiótára pazarolni az időmet... és lehet h az a lány nem a te stílusod de lehet hogyha jobban megismered megtalálod vele a közös hangot :') ... amúgy nagyon cuki vagy :D és rendesnek tűnsz :D bocsi kicsit hosszúra sikeredett :'D
2015. jan. 5. 23:11
 5/13 A kérdező kommentje:
semmi :"D bocsi de fura kérdés lessz :)) ha te a helyébe lennél neked mi tetszene vagy semmivel se lehetne meg hóditani? :"D
2015. jan. 6. 22:53
 6/13 anonim ***** válasza:

Figyelj kedves kérdező!

Volt egy srác, aki ugyan ezen a módon loholt utánam. De nem volt a stílusom, ahogy te is írtad, nem a stílusod az a csajszi, akinek tetszel. Képzeld el, ő is úgy érezhet irántad, mint te aziránt a lány iránt, aki neked tetszik. Te ettől mégsem dobsz hátast, és nem landolsz a karjaiban. Érezhet így a választottad is, képzeld magad a helyébe!

Visszatérve az én esetemre.

Engem is folyton az irántam táplált érzelmeivel traktált a srác. Nekem ő EGYÁLTALÁN NEM VOLT AZ ESETEM! Az elején nem akartam bunkó lenni, visszautasítottam vagy hússzor finoman. Nem hatott. Bekeményítettem, próbálkoztam bunkóbban. Ő csak nem adta fel, nekem kiborult a bili, és elküldtem a búsba. Rendesen utálom őt, a hideg ráz tőle!

Hidd el, nincs is annál idegesítőbb, mikor valaki nem érti meg, hogy nem vagy az esete, és érzelmileg rajta lovagolsz! Az mást nem hat meg, hogy kimutatod mennyire intenzíven vonzódsz hozzá, sőt, ha nem viszonzott, akkor idegtépő.

Azt ajánlom, hacsak nem akarsz utálatot kiváltani a lányban irántad, akkor tedd magad takarékra, ha annyira nem tudod elfelejteni, akkor folytsd el valahogy, ne lovagolj az idegein. EZ VAN! Az élet igazságtalan, nem kaphatunk meg mindent, amihez ragaszkodunk.

Aki ilyenen nem bír túllépni, az rohadt nagy pofáraesésekre számíthat még az életben! Ez csak egy icike-picike probléma a többihez képest. Ha nem tudod túl tenni magad rajta, azt csak te szívod!

Vagy esetleg nyerd meg a lottót, ha olyan a csaj, lehet ez meghatja majd, persze csak számításból, igaz szerelmet (ha eddig nem sikerült kivívni nála) itt se várj!

17/L

2015. jan. 8. 23:59
 7/13 anonim ***** válasza:
azért ennyiből ne vonjál már le következtetéseket nyuszicsajszi, h milyen a kérdező. :)
2015. jan. 9. 10:30
 8/13 A kérdező kommentje:
6/7 köszi lehet van benne valami :D és utols szerintem nem arra értette hogy hogynézek ki :)
2015. jan. 10. 13:55
 9/13 anonim ***** válasza:
gondoltam, h nem arra értette, de kb. olyan volt, mintha ebből kiderült volna, h te egy tökéletes ember vagy, ami lehet, h így van amúgy nem tudom. :)
2015. jan. 10. 14:58
 10/13 A kérdező kommentje:
nem ugy van hidd el elég gáz fejem van stb de nem is akarok tökéletes lenni hisz senki se egyforma és ez igy pont jó mert másképp túl könnyü lenne és vannak haverjaim szóval énelfogadom magam olyannak amilyen vagyok :"DD
2015. jan. 11. 03:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!