Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Viszonzatlan szerelem. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonzatlan szerelem. Mit csináljak? Mi baja lehet velem?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam akit már nagyon régóta szeretek, viszont.... ez a szeretet nem kölcsönös.:'( Nem is ezzel van a baj, mert ha nem tetszem neki, akkor nem tetszem neki, nem tudok ezen változtatni, nem kényszeríthetem rá, hogy szeressen belém(meg nem is akarom!), hanem azzal, hogy amióta tudja, hogy nekem Ő tetszik, azóta szóba se áll velem, emberszámba se vesz és elég bunkó is velem.:( Ask.fm-en már piszkáltak is ezért, hogy öljem meg magam, igyak ciánt, akasszam fel magam, meg azzal viccelődtek, hogy apukám nem egy betegség miatt halt meg, hanem felkötötte magát, mert szégyellte, hogy ilyen ocsmány gyereke van. És egész téli szünetben ez ment, csak azért, mert nekem tetszik ez a lány... Most ez ekkora nagy bűn? Tudom, hogy csúnya vagyok, de attól még lehetnénk barátok, nem? :(

2015. jan. 5. 17:59
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, de inkább utálom magam emiatt.:( Ma beszélgettem a barátnőjével aki elmondta, hogy ennek a lányak megtetszett egy fiú és randizni is fognak... És hát nagyon rosszul esett. Aztán eszembe jutott, hogy nagy ívben kerül engem, nagyon bunkó velem meg beképzeltem magamnak ilyen baromságokat és elbőgtem magam. Most ki lehet gúnyolni, hogy mekkora egy lúzer vagyok, hogy fiú létemre sírok, de ez van. Tényleg nagyon szeretem, de nem nagyon érdekli, és nem tudok "kiszeretni" belőle akármilyen rosszindulatú is velem. Akkor lehet, hogy depressziós is vagyok, mert általában mindig szörnyen rossz kedvem van, állandoán a szobámban vagyok egyedül, sosincs étvágyam, semmihez sincs kedvem...
2015. jan. 19. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!