Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne éreznem? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne éreznem? Többi lent

Figyelt kérdés
A párommal 9 hónapja vagyunk együtt, mind a ketten 18 évesek vagyunk. Komoly kapcsolatunk van, ismerjük egymás családját stb, anyukája is úgy tervezi, hogy én leszek a felesége stb. A mai napon azonban kapott a párom egy házat a nagyszüleitől, barátom azt mondta azért mert náluk az a szokás, hogy a férfi biztosítja a házat a leendő családjának. Mégis úgy érzem, hogy kihagynak ebből az egészből, hisz mindenki ott van a legkisebb rokonig a ház megvételénél csak én nem. Jogosan érzem ezt? A barátom azt mondta az a Mi házunk, kapok kulcsot is meg minden de mégis a családjának se merte elmondani hogy én tudom és ennek nem tudom mi az oka. Olyan érzésem van, mintha engem kizárnának az életükből, megvettek a kis unokájuknak egy házat én pedig le vagyok tudva annyival hogy majd lesz neki más (a nagyszülők szemében). Vagy ez hülyeség? Ti mit gondoltok erről? Szerintetek nem lett volna jobb ha majd Mi ketten ha oda jutunk néztünk volna házat Együtt és kiválasztottuk volna ami nekünk megfelel?

2014. dec. 30. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
jóóótérzek
2014. dec. 30. 17:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne problémázz :D
2014. dec. 30. 17:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Esetleg valami indokolt válasz?
2014. dec. 30. 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Azon kívül hogy a barátod van bármi közöd hozzá? Te fizeted? Te fogod fizetni? Megdolgoztál érte, azon kívül hogy leszopod a barátod. Ekkora r**bancot, kajakra kap a barátja egy házat csak úgy és még te vagy felháborodva mert nem kérdeztek meg hogy milyen színű legyen? Igazából még csak a barátod se szóljon bele, mert nem kap minden 18 éves egy ki**aszott házat csak úgy. idióta hülye **sa.
2014. dec. 30. 18:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs semmi közöd az egészhez, de ha annyira beleakartál volna szólni, miért nem fizettél bele valamennyit?! Nem is értem a sértődöttséget, pff...mit vártál?! Hogy majd a nagyszülők megkérdeznek téged? Akkor már esetleg az unokájukat, de téged?
2014. dec. 30. 18:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, komoly szándékaink vannak egymással amibe beletartozik az esküvő (két éven belül), gyerek stb. Egyikünk se dolgozik még, szóval a párom se fizeti ha már itt tartunk... A r*banc jelzőt nem tudom mivel érdemeltem ki, nem ismertek, sem a kapcsolatunkat szóval ilyen gyökerek ne válaszoljanak nekem! Nem tudom fiú vagy e vagy lány de ha neked csak ennyiből áll egy kapcsolat hogy leszopnak/leszopod a párod akkor gratulálok, csak szánni tudlak! :D de azért köszönöm a válaszokat!
2014. dec. 30. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nincs hozzá közöd mivel azt a házat a családja adta neki és melyik szülő gondolná szó szerint azt, hogy 100% te leszel neki örökké? :) én 16/f vagyok. Mindig azon idegeskedem, hogy szüleim azt mondják, hogy majd úgyis lesz másik barátnőd, ha van akár most is. Nem érdekes, a szülők vették a házat. Az unokáknak te leszel az édesanyja. Nem Ők kapták a házat, hanem a jövendőbeli férjed (reményekben). Ne aggodalmaskodj ezen, hisz ha nem tetszik a ház.. most még ne is szólj :D De majd idővel lehet rajta alakítani. Gratulálok, hogy ilyen hamar sikerült komoly kapcsolatot szerezned! :)
2014. dec. 30. 19:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Istenem van még rendes ember a világon! Utolsó válaszoló, nagyon szépen köszönöm! :)
2014. dec. 30. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!