Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan juttassam őt a csúcsra?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan juttassam őt a csúcsra? :O :$

Figyelt kérdés
A párommal sokszor összebújunk, ő mindig azt mondja élvezte, jó volt , de látszik hogy lehetett volna jobb is :/ amikor látom hogy ő nagyon élvezi, hogy keményebben vagy erősebben szeretné, addigra én annyira "kikészülök" nemiszervileg hogy már nem tudnám folytatni mert elmegyek :/ szeretném megadni neki amit szeretne csak nehéz :/ bármilyen tanács?

2014. dec. 28. 16:35
1 2
 11/16 Linó03 ***** válasza:
100%
7-es, ez így nem igaz. Van olyan lány, aki a párja érintésére is nedves lesz, elmenni mégis csak úgymond "nehezen" tud. Természetesen a szeretet/szerelem az kell az igazi orgazmushoz.
2014. dec. 28. 16:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Az elején is így volt. Vagy csak mostanság?

Ha utóbbi akkor hidd el az asszony már nem kíván annyira.

2014. dec. 28. 17:03
 13/16 anonim válasza:
50%
Küldjél képet a farkadról.Lehet azzal van a baj.
2014. dec. 28. 17:07
 14/16 A kérdező kommentje:
Ez mindig ilyen volt, párszor sikerült is de akkor előtte ittam is egy keveset
2014. dec. 28. 17:10
 15/16 A kérdező kommentje:
ő is ilyen, alig érek hozzá, ha úgy csókolam már nedves, nekem a problémám azzal lenne hogy izgassam el odáig ?
2014. dec. 28. 17:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha két éve ez nem zavarja akkor annyira nem lehet ez gond.

Mondjuk csinálhatnád felváltva, nyalás, dugás.

Vagy keressetek olyan pózt ami neki előnyős neked kevésbé. Akkor tovább bírod.

2014. dec. 28. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!