Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan juttassam őt a csúcsra? :O :$
Meló közben nemigen van idő jeleket elemezgetni. Ha meg rosszul értelmezed katasztrófát okozol.
Kezdd nyalással, és izgasd fel annyira, hogy onnan már elég legyen annyi idő is amíg bírod.
22 L
2. vagyok megint.
Én pont ezzel az egyszerű elemezz és válaszolj az igényeire-módszerrel lettem annyira jó, amennyire.
Nem akarok nagyképűnek látszani, de ha szex leírást adok, vagy nyalást, vagy akár ujjazást itt, akkor legalább 2-3 olyan csaj van, aki rám ír, hogy őket is így elégítsem ki. Azt hiszem ez magáért beszél...Persze én évekig szorgalmasan dugtam és közben csiszolgattam a tudásom.
Amelyiket nem juttatod el a csúcsra az nem is, élvezi veled. Azaz nem kíván igazán. Ha nem kíván igazán semmit nem ér az egész.
Volt ilyen csajom, akiről kiderült, hogy nem is szeret annyira. Aztán megtaláltam az igazit, akinek már attól benedvesedik ha megnyalom a fülét. Azaz minden porcikámat kívánja, és élvezi... nagyon is. :D
Köszönöm a sok választ, igazából hát ja...nem ott a gond hogy nem szeret, csak én nem tudnám addig bírni hogy neki jó legyen, és tényleg mindig ez az éppenhogy van....éppenhogy nem sikerül :D A vonzalom itt is megvan lassan több mint 2 éve :)
Esetleg tanács a nyaláshoz ? Mit hogy ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!