Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan juttassam őt a csúcsra?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan juttassam őt a csúcsra? :O :$

Figyelt kérdés
A párommal sokszor összebújunk, ő mindig azt mondja élvezte, jó volt , de látszik hogy lehetett volna jobb is :/ amikor látom hogy ő nagyon élvezi, hogy keményebben vagy erősebben szeretné, addigra én annyira "kikészülök" nemiszervileg hogy már nem tudnám folytatni mert elmegyek :/ szeretném megadni neki amit szeretne csak nehéz :/ bármilyen tanács?

2014. dec. 28. 16:35
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
utólag 19/f
2014. dec. 28. 16:35
 2/16 anonim ***** válasza:
Figyelj a jelekre és gyakoroljatok sokat, ilyen egyszerű...
2014. dec. 28. 16:36
 3/16 anonim ***** válasza:
50%
Kicsit sajnállak pont egy nehezen kielégíthető nőt kaptál meg... Ez a legrosszabb forgatókönyv :( Egyrészt rossz érzés másrészt pedig - ha most még alacsony is - de növekszik az esélye a megcsalának/lecserélésnek egy olyanra aki meg tudja csinálni :S
2014. dec. 28. 16:37
 4/16 anonim ***** válasza:

Meló közben nemigen van idő jeleket elemezgetni. Ha meg rosszul értelmezed katasztrófát okozol.

2014. dec. 28. 16:37
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

Kezdd nyalással, és izgasd fel annyira, hogy onnan már elég legyen annyi idő is amíg bírod.

22 L

2014. dec. 28. 16:38
 6/16 anonim ***** válasza:

2. vagyok megint.

Én pont ezzel az egyszerű elemezz és válaszolj az igényeire-módszerrel lettem annyira jó, amennyire.

Nem akarok nagyképűnek látszani, de ha szex leírást adok, vagy nyalást, vagy akár ujjazást itt, akkor legalább 2-3 olyan csaj van, aki rám ír, hogy őket is így elégítsem ki. Azt hiszem ez magáért beszél...Persze én évekig szorgalmasan dugtam és közben csiszolgattam a tudásom.

2014. dec. 28. 16:45
 7/16 anonim ***** válasza:
30%

Amelyiket nem juttatod el a csúcsra az nem is, élvezi veled. Azaz nem kíván igazán. Ha nem kíván igazán semmit nem ér az egész.

Volt ilyen csajom, akiről kiderült, hogy nem is szeret annyira. Aztán megtaláltam az igazit, akinek már attól benedvesedik ha megnyalom a fülét. Azaz minden porcikámat kívánja, és élvezi... nagyon is. :D

2014. dec. 28. 16:47
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem nyalással kezdünk. Sőt nem is az ágyban. Ismerd meg az erogén zónáit, és azokkal kezdj, még mielőtt az ágyba bújnátok. A legkevésbé érzékenytől haladj befelé lassan, türelmesen, mintha neked nem lenne sürgős. Minden mozdulatod megfontolt, nyugodt legyen, ami biztonságérzetet ad a kedvesednek. Ez a nőknek nagyon fontos! A nyalás csak az előjáték utójátéka, ezzel valóban megalapozod az élvezetét. A behatolásra és az aktusra nincs szabály, azt a vérmérséklet, illetve az adott pillanat hangulata határozza meg. Figyelj a jelzéseire. Ha vad szexet akar, erőszakold meg, ha romantikázni van kedve, légy gyengéd és odaadó.
2014. dec. 28. 16:53
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ, igazából hát ja...nem ott a gond hogy nem szeret, csak én nem tudnám addig bírni hogy neki jó legyen, és tényleg mindig ez az éppenhogy van....éppenhogy nem sikerül :D A vonzalom itt is megvan lassan több mint 2 éve :)

Esetleg tanács a nyaláshoz ? Mit hogy ?

2014. dec. 28. 16:55
 10/16 A kérdező kommentje:
Ezekszerint inkább belőlem van a gond, hogy visszafoghatnám magam, hogy tovább bírjam .
2014. dec. 28. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!