Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan juttassam el a barátoma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan juttassam el a barátomat a csúcsra?

Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 23:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
fizess be neki egy Mount Blanc expedíciót
2013. júl. 27. 23:55
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát a kérdésedből sok nem derül ki. Hogy érted a kielégítést? Egyébként orál, verd ki neki, vagy szex. De más módok is vannak, ezek a tipikusan.
2013. júl. 27. 23:57
 3/13 A kérdező kommentje:

ez lemaradt:

az van hogy az elején még megy mert törte feltüzelem meg telljesen be van indulva csak amikor odaérek a legfontosabb részhez valahogy nem megy... probálkozok de valahohy mindig kiveszi a kezemből az irányitást nemtudom mit csináljak segitsetek lécxi

2013. júl. 28. 00:01
 4/13 anonim ***** válasza:
Esetleg figyeld meg, hogy mit csinál és próbáld meg leutánozni.
2013. júl. 28. 00:04
 5/13 A kérdező kommentje:
megfigyeltem de valahogy a kezem nem működik jol vagy nemtudom
2013. júl. 28. 00:06
 6/13 anonim ***** válasza:
Magát eljuttatja a csúcsra?
2013. júl. 28. 00:07
 7/13 anonim ***** válasza:
Szólj Bear Gryllsnek, majd ő segít.
2013. júl. 28. 00:11
 8/13 A kérdező kommentje:
igen neki megy van hogy segitségül hivja a számat és ugyis sikerül de az se ojan mintha én csináltam volna
2013. júl. 28. 00:12
 9/13 A kérdező kommentje:
hát remélem.nem bear grills fogja eljuttatni... :P
2013. júl. 28. 00:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Megértem, sokáig én is bizonytalan voltam a dologban (sőt...). Hát nekem úgy a jó ja orállal kombinálom, szerintem a nedvesség sokat segít, még a váltások miatt nem leszek annyira görcsös.

Szerintem először kérd a barátod segítségét, hiszen (és ezt értesd is meg vele) ő érzi, nem te. Tedd rá a kezed a péniszére, és ő vezessen (kezével vagy utasításokkal).

Egyébként szerintem szoríts jobban és kényeztesd a makkot, mert az a legérzékenyebb.

2013. júl. 28. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!