Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nincs kedvem egy kapcsolatban az "elsőzésekhez"?

Figyelt kérdés

Hülye megfogalmazás szóval elmagyarázom:D

Tegnap szakitott velem a barátnőm 1 év után, ami megvisel, de inkább az egyedüllét és a bizonytalan jövő tudata, mint az ő elveszitése..

És a bajom az, hogy nincs kedvem egy új kapcsolatot kezdeni, első tali, első randi, első csók, első szex, első közös hétvége, bemutatni családnak, barátoknak stb..

Valahogy ez, hogy megint a 0-ról a legelejéről indulok, annyira ijesztő és taszitó és nem csak a friss szakitás miatt.. Jobb lenne "in medias res" kezdeni egy kapcsolatot :D

Szerintetek ez csak az én fura szemléletem, vagy másnak is van ilyen problémája?

2014. dec. 27. 01:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy vagyok egy lány után akivel nem tudtam összejönni.

De ugyanúgy nincs kedvem megismerkedni és végigvinni ugyanezt a mizériát mire mással is eljutnék odáig.

2014. dec. 27. 02:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Gyere te is, beférsz még az AC-s csapatba. Hülyék a nők, ez van. Ők tehetnek mindenről... :D
2014. dec. 27. 02:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek, én is teljesen így voltam vele egy hosszú kapcsolat után. Sőt még most sincs meg bennem az a lelkesedés, ami talán kellene, de próbálkozok normális randikat összehozni.
2014. dec. 27. 02:35
 14/15 anonim ***** válasza:
91%

Megertelek Kiskoma. ;) Kb. en is igy vagyok ezzel mostansag. Igazabol bennem meg az is van, hogy visszkapom-e a kovetkezo kapcsolatomban majd azt a sok jot, amit en mindig igyekeztem beletenni a kapcsolataimba hibaimon tul.

Nem anyagi teren remelek barmit is. Lelki teren. ;) Hogy qrvara erezzem, hogy csak en ram gondol, nem sumakol valamiben is. ;) Amugy igen, en is mar kezdek kinoni ezekbol a dedos, hova menjunk randizni dolgokbol, faraszto is valahol. A kolcsonosseg a lenyeg, ne csak mi ferfiak torjuk magunkat programokat illetoen. Nekem az is rengeteget jelent, ha foz egy finomat a lany, apro figyelmessegek...nem vartam sosem senkitol extra dolgokat, ezzel szemben voltak baratnok, akik ezt elvartak volna, mikozben nagyon nem voltak hibatlanok. Csak olyanba fektess energiat, aki meg tudja es meg is akarja halalni. :

2014. dec. 27. 03:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Az nem jó ha csak úgy belevágsz egy futó kalandba vagy bármi hasonlóba.

Ha az a lány nem várt rád és nem maradt veled az csak annyit tesz, hogy nem érdemel meg!!!!!!! Ember neked várni kell az idő megoldja a problémádat. Sőt az teljesen normális, ha egy szakítás után rossz napjaid vannak és ez megvisel. Várni kell és a sebek begyógyulnak idővel és aztán jöhet egy igazi lány az életedbe...

2014. dec. 27. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!