Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nincs kedvem egy kapcsolatban az "elsőzésekhez"?
Hülye megfogalmazás szóval elmagyarázom:D
Tegnap szakitott velem a barátnőm 1 év után, ami megvisel, de inkább az egyedüllét és a bizonytalan jövő tudata, mint az ő elveszitése..
És a bajom az, hogy nincs kedvem egy új kapcsolatot kezdeni, első tali, első randi, első csók, első szex, első közös hétvége, bemutatni családnak, barátoknak stb..
Valahogy ez, hogy megint a 0-ról a legelejéről indulok, annyira ijesztő és taszitó és nem csak a friss szakitás miatt.. Jobb lenne "in medias res" kezdeni egy kapcsolatot :D
Szerintetek ez csak az én fura szemléletem, vagy másnak is van ilyen problémája?
ha nem jöttél ki túlságosan a formából,akkor simán fel lehet pörgetni az eseményeket.
velem is volt ilyen,hogy szakítottam ki voltam mint a kutya,lementem egy szórakozóhelyre,felcsíptem egy elég jó csajt,hazavittem megdugtam.
aztán gondolkodtam,hogy miért is ne folytassam?
jobb mint egyedül bebas-zva lenni az önsajnálatban.
szóval kb odaköltöztem hozzá,elvoltunk együtt 4 hónapig,addig helyrejöttem az előző csaj miatt,aztán szakítottam az újjal mert már randizgattam egy olyannal,aki még jobb.
és nem is esett nehezemre a randizgatás,de vele sem húztam túl sokáig,mert nem vagyok az a nők után rohangászó.
4-es: baromi adom a szemléletedet, ha ebből a helyzetből én is hasonlóan jönnék ki, boldog ember lennék :D
5-ös: nem közhely, hasznos info, bár kérdéses, hogy igy lesz e...
Tudniillik úgy beleéltem magam ebbe a kapcsolatba hogy "na végre, akkor mostmár vége a szingliskedésnek, a szarul sikerült randiknak, a kikosarazásnak, meg a buta semmilyen lányoknak" - aztán sajnos mégse úgy jött össze és ez most gáz :D
6-os: oké xd
7-es: hát úgy legyen.. :D
Csak győzd kivárni :D Felesleges itt du.ni össze-vissza,boldog-boldogtalant azzal csak a gyengeséged tükrözteted,hogy ennyire meggyötört egy lány,hogy csak annyira vagy képes elmenni egy lánnyal még megd.god :D Arra bárki képes ...
Ja,hopp 18/L :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!