Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért beszélem be magamnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszélem be magamnak, hogy elfog hagyni?

Figyelt kérdés
Két éve egy nagyon fájdalmas szakításon vagyok túl. A srác 2 hétig nem keresett és utána fb. írt, hogy találkozzunk, majd kibökte, hogy szakítani akar. 2 hónapja jöttem össze egy sráccal és sajnos az előző páromhoz hasonlítom, pedig tudom, hogy nem lenne szabad pl. egyszer nem vette fel a telefont azonnal arra gondolok h NEM akarja felvenni nekem )közben kiderült h meleg szenvicset cs. és bent hagyta a szobába a telefont) vagy most is beszéltük h találkozzunk és mondtam h sétálhatnánk ő erre, hogy inkább üljünk be valahova és dumcsizunk. Erre teljesen kiborultam magamba, hogy mi van ha kidob, ezt akarja közölni. DE utána írta h várja ő is a talit, szóval nem hiszem. DE annyira rosszul érzem magam, hogy folyton csak a rosszakra tudok gondolni és ez nem egésséges. Mit tegyek, hogyan változzak meg? Akkora törés van bennem, ez valaha megváltozik? Vagy mindig ilyen mániákus leszek?

2014. dec. 25. 23:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem olvasom vegig mert nekem nem ilyen a gondolkozas modom.DE HA VALAMI ROSSZAT BEBESZELSZ MAGADNAK(BETEGSEGVAGY BARMI) EGY IDO UTAN BETEJESUL.
2014. dec. 25. 23:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Szereted még az exedet ugye? Vagy valamilyen vonzalom még mindig kötődik hozzá legalább.

Egyébként próbálkozz meg azzal, hogy megmondod a barátodnak szükséged van arra, hogy nyugtasson téged azzal, hogy tényleg fontos vagy-e neki. Egy ilyen igény szerintem nem beteljesíthetetlen dolog.

2014. dec. 25. 23:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Várjunk csak, milyen melegszendvicset csinált? Volt rajta sonka?
2014. dec. 25. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!