Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haver Béla kérdése:
Volt már olyan szerelmed, akiért szó szerint meghaltál volna? Olyan, akiért bármilyen esetben, ha életveszélybe került volna, feláldoztad magad habozás nélkül, csak hogy ő éljen?
Figyelt kérdés
És most hogy érzed, most is ugyan így gondolod?2014. dec. 11. 18:08
12/14 anonim válasza:
Még nem találtam ilyen szinten értékes lányt. Eddig egy se volt, akire azt mondtam volna, hogy na érte bármit megtennék.
13/14 anonim válasza:
Lehet hogy lepontoznak de nekem szilárd meggyőződésem:
Senki nem ér annyit hogy magamat feláldozzam!
Meg gondolj bele az ő helyzetébe is. Mi lenne ha a párod meghalna miattad vagy érted. Hogyan viselnéd el?
Ez a túlzott, mélyen megjátszott tragikus szerelem csak azbalaptalan, obszcén, felelősségtelen, meggondolatlan sőt vak manipulált morál hozadéka.
14/14 anonim válasza:
13. válaszolóval maradéktalanul egyet értek. Mert velem megtörtént egy ilyen eset hogy miattam vagy helyettem -nézőpont kérdése- de a történet vége hogy a barátnőm meghalt. Nem a kérdező szerinti "Föláldozom magam hogy éljen." történet volt de a lényegen nem változtat hogy baleset történt és ő meghalt. Ezek pedig nagy szavak ilyen esetben hogy miattam, értem, helyettem. És igen az én helyzetem.... 9 éve történt. Elmondani nem lehet hogy milyen érzés mikor szinte kivétel nélkül 2-3-4 órákat alszom naponta mert már őszintén szólva félek a saját álmaimtól mert mindig arra ébredek hogy megint Ő nevét ordítom. A rémálmok a mindennapok részét képezik. E mellé persze jönnek még olyan dolgok hogy teljesen és nyom nélkül eltűnik a mosoly az ember arcáról. Rászokik különböző tudatmódosító szerekre amik ideig óráig működnek de végül ezek is teljesen elvesztik a hatásukat.......
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!