Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hajlandóak lennétek összejönni egy kicsit ducibb lánnyal?
Figyelt kérdés
Ha szimpatikus és jól érzitek magatokat vele. Főleg 14-17 éves korosztály véleménye érdekel. :)2014. dec. 9. 16:12
1/10 anonim válasza:
Persze csak aztan szöges koraccsal hajtanam futni.
2/10 anonim válasza:
nálam ez inkább előny :) de már foglalt vagyok :) de hidd el sokaknak bejönnek a nőiesen telt lányok (nem a 100 kilós tankok akik szétfolynak! hanem akin van egy kis plusz :P)
21F
4/10 anonim válasza:
Én igen csak nem tetszek senkinek sem 16/F
5/10 anonim válasza:
Nekem volt a nyáron egy lány akivel együtt dolgoztam és tetszettem neki, elég jól elvoltunk. Az arca nagyon szép volt, a mosolya mindig jobb kedvre derített, kedves volt... viszont volt rajta egy kis felesleg (160 centi körül volt és 54 kg). Emiatt nem is akartam tőle többet mint barátság.
7/10 A kérdező kommentje:
#1 én téged hajtanálak nyelvtanórára :DD
2014. dec. 9. 16:46
8/10 A kérdező kommentje:
Írjatok még pls
2014. dec. 9. 16:53
9/10 anonim válasza:
Priviben hajlandó lennék eSetleg mesélni, higy miért is jobb a duci hölg,
10/10 anonim válasza:
Elmesélnék egy történetet. Volt nekem régen egy barátom, az szóba sem állt a lánnyal, ha nem volt legalább egy mázsa. Pedig a srác magas, vékony alkatú volt, talán 70 kiló vasággyal együtt. Szóval mindenkinek más jön be, van aki a duci lányokat kedveli. És ez így van jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!