Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar összejönni nekem a barátnő?
1.Savaznak és észre sem veszed.Gáz!
2.Lehet nem nézel ki olyan megnyerően,mint gondolod/mondták.A nők egyszerűek,mint a faék.Csak a külső számít.A többi hablaty,hazudik aki mást állít.
3.Nincs önbizalmad/egyéniséged.Nem hiszel magadban,tehát más se fog.
4.Nem árt ha van biztos talaj a lábad alatt.Ezt veheted úgy,hogy van elég pénzed.
5.Nincsenek céljaid/öngyilkosság?/.
Változtass!
Tudom régi kérdés de azért írom le a véleményem, mert hátha szüksége lenne valakinek.
A barátaid jól mondták keress magadnak egy hobbit amivel jól érzed magadat, nekem van több hobbim is és annyira feltöltve érzem magamat ha ezekkel a dolgokkal foglalkozok,keres te is egy ilyen hobbit és ne azért csináld mert akkor hátha nem fogsz gondolni annyira a csajokra, vagy akkor talán bejön valaki az életedbe, hannem csak magad miatt azért mert te megláttad benne az örömöt és élvezettel csinálod, nem kényszerből. Ismerj meg új embereket, én egy elége zárkózott személyiség vagyok és nehezen ment, de bárhová is megyek legyen az konditerem, uszoda vagy bármelyik, kedvenc helyen mindenhol szinte van egy személy akivel le tudok állni beszélgetni, és ugyan az elején nehéz volt de aztán egyre könnyebb és egyre természetesebb, elkezdtem haverkodni az osztályomba és először tényleg fura volt, de mostanára már tök jól kijövök velük és ha beszélek akkorn odafigyelnek rám, és ez régebben nem volt így.
Tanulj és a célok, célok..
Én ebben az időben eléggé megszerettem a tanulást mert jó érzés volt új dolgokat tanulni, és az ezzel járó dicséret is! A célok is ugyan ez van, van egy kis családi vállalkozásunk és baromi jó érzés, ha azt láttom, hogy működik mert tudom, hogy az én munkám is benne van, keres magadnak célokat amiket apránként elérsz, kis célok, mondjuk nekem az volt, hogy töri 1re álltam és fel akarom tornázni 3ra ez csak egy példa ez egy kisebb cél, mert nekem a maximális a célom, az 5 de ezért tennem kell még. Én is mániákusan kerestem a szerelmet de rá jöttem, hogy először ezeket a dolgokat kell rendbe tenni és elég kis idő alatt nagy fejlődést hoztam és igen jött pár lány az életemben és nem kerestem őket úgy görcsösen mint régebben, mert rá jöttem, hogy annak ha rá erőltetek valakire valamit, akkor az nem fog teljesülni, az élet ilyen ha nagyon akarsz valamit, az úgy sem fog teljesülni, ne akard annyira foglalkozz a saját dolgoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!