Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szünetet kért, azt mondta nem tudja mit akar. Többi lent (? )
Barátnőmmel úgy beszéltük meg nyár elején, hogy mivel barátok vagyunk, ezért nem kezdünk kapcsolatba, így összejártunk szexelni. Aztán kórházba került, én ott látogattam, azóta nem is volt szex, mert fél. Oké, ezt meg tudom érteni, de! Nyár előtt volt egy fiú, akivel szemétkedett, majd letiltotta, most szeptemberben újra elkezdett vele beszélgetni, de mondta, hogy nem akar tőle semmit. Ma tőlem szünetet kért, azt mondta érez irántam, de nem tudja mit akar. A fiúval se akar találkozni (nekem ezt mondta). Én idő közben valamennyire beleszerettem, és most könnyeimmel küszködök, nem tudom mit tehetnék. Ráadásul osztálytársak vagyunk. Én körmöm szakadtáig küzdenék érte, ha tudnám hogy, és mit csináljak. Nagyon le vagyok törve, kérlek segítsetek :(
17/F
Szia!
Szerintem állj elé bátran és kérdezd meg normálisan tőle,hogy valójában mit szeretne tőled. Tudja hogy te mit érzel? Ha nem akkor mondd el neki azt is.
Kérd meg,hogy őszintén mondja el az érzéseit..Hogy miért szeretne szünetet,egyáltalán szeretne veled lenni később vagy csak barát vagy neki, vagy egyáltalán más tetszik neki, vagy nem akar kapcsolatot,nincs jelenleg neki való..
Ha egy normális lányról van szó, akkor tuti elmondja a frankót, és ha azt mondta, hogy nem akar a másik fiúval találkozni akkor valószinűleg az is igaz.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!