Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akar nekem pénzt adni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar nekem pénzt adni?

Figyelt kérdés

Van egy 3 éves "kapcsolatom". Jól megvagyunk, de külön élünk.

Ő mérföldekkel jobba keres nálam.

Mostanában állandóan pénzt akar nekem adni, de nem fogadom el. Lehet, h nem vagyok olyan tehetős, de jól nézek ki, igényes, és tiszta. Úgy érzem, h mindenem megvan. Úgy vagyok vele, h ha gy háztartásban élnénk, más lenne a helyzet...

Persze, ha úgy alakul, természetes, h kisegít/kisegítjük egymást. De csak úgy nem érzem normálisnak, h pénzt ajánl fel.

2014. szept. 19. 16:11
 1/10 anonim ***** válasza:
66%

Ha nagy a baj, akkor hadd ajánljon...

Mellesleg ez a "jól nézek ki" rész nem tudom, hogy jön ide...Ha nem néznél ki jól, akkor szerinted nem ajánlana pénzt vagy mi?

2014. szept. 19. 16:13
 2/10 A kérdező kommentje:

Ja nem, csak attól féltem, h burkolt célzás, h költsek magamra... Mintha nem lennék elég cicomás neki.

De jól élek, csak a fizunk közt elég agy a különbség. Az ok, h itt ott ő fizet. De így, h spontán előhúzza a pénztárcáját, h ad egy ki költőpénzt, elég megalázó.

2014. szept. 19. 16:17
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem úgy érti,hogy nem azért ad pénzt,mert esetleg szégyelli ahogy öltözik kinéz..stb.
2014. szept. 19. 16:18
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem is megalázó
2014. szept. 19. 16:19
 5/10 anonim ***** válasza:

ezt mindenképp beszéld meg vele..

legalább én tuti megkérdezném tőle hogy miért csinálja ezt, elpanaszolnám hogy miért nem szeretném.

2014. szept. 19. 16:20
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem csak örömöt akar neked ezzel okozni, örmöt ad neki hogy adhat, és nem sajanálja tőled, és nem gondol bele hogy te ezt másképp fogadod fel
2014. szept. 19. 16:22
 7/10 anonim ***** válasza:
csak gondoskodni akar rólad :)
2014. szept. 19. 16:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Gondoskodni? Nem a gyereke, hogy gondoskodni kellejen róla -.- Aztán majd egy kiadós veszekedésnél még a fejéhez is vágja, hogy bezzeg mennyi mindent "tett" érte...Szerintem is megalázó, csak azt nem értem, hogy eddig miért nem beszéltél vele...
2014. szept. 19. 18:09
 9/10 A kérdező kommentje:

Beszéltem, s az mondja, h neki nem számít a pénz, bárkinek adna...

De ez akkor sem normális dolog, ebben a formában

2014. szept. 19. 19:31
 10/10 anonim ***** válasza:
kedvesen mondani kell neki, hogy majd szólsz ha pénzre van szükséged.
2014. szept. 19. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!