Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar nekem pénzt adni?
Van egy 3 éves "kapcsolatom". Jól megvagyunk, de külön élünk.
Ő mérföldekkel jobba keres nálam.
Mostanában állandóan pénzt akar nekem adni, de nem fogadom el. Lehet, h nem vagyok olyan tehetős, de jól nézek ki, igényes, és tiszta. Úgy érzem, h mindenem megvan. Úgy vagyok vele, h ha gy háztartásban élnénk, más lenne a helyzet...
Persze, ha úgy alakul, természetes, h kisegít/kisegítjük egymást. De csak úgy nem érzem normálisnak, h pénzt ajánl fel.
Ha nagy a baj, akkor hadd ajánljon...
Mellesleg ez a "jól nézek ki" rész nem tudom, hogy jön ide...Ha nem néznél ki jól, akkor szerinted nem ajánlana pénzt vagy mi?
Ja nem, csak attól féltem, h burkolt célzás, h költsek magamra... Mintha nem lennék elég cicomás neki.
De jól élek, csak a fizunk közt elég agy a különbség. Az ok, h itt ott ő fizet. De így, h spontán előhúzza a pénztárcáját, h ad egy ki költőpénzt, elég megalázó.
ezt mindenképp beszéld meg vele..
legalább én tuti megkérdezném tőle hogy miért csinálja ezt, elpanaszolnám hogy miért nem szeretném.
Beszéltem, s az mondja, h neki nem számít a pénz, bárkinek adna...
De ez akkor sem normális dolog, ebben a formában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!