Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim dúsgazdagok és ez miatt nem akar velem összejönni egy csaj, aki nagyon csóró. Hogyan mondjam meg neki, hogy ez engem nem érdekel?!
"Nem vagyok nagy arcú [...] ráadásul jó képű is vagyok."
Érzed, hogy mekkora hülyeségeket beszélsz?
Lehet nem akarod érzékeltetni de ez nem így megy. Te mint gazdag "máshoz szoktál" az évek alatt.
Ilyen kis dolgokra gondolj mint:
Nem eszed meg a csirke legtöbb részét csak a "csirkemellfilét"
A lejárat napján már kidobod a teljesen jó termékeket is
Pazarlod a vizet meg az áramot
Akár fél üveg kólát is kidobsz mert "már nem elég finom"
Nem ismered és nem is akarod megismerni a csóró pratikákat a rosszabb ételek ehetövő tételében
Mindenből a márkásat ismered
Ez nem tartható fent egy kapcsolatban. Guba a gubához szokták mondogatni
Ha valakivel jár az ember ott azért a távoli jövőben felsejlik hogy szívesen lenne vele együtt sokáig később is... Szóval jobb figyelni az ilyesmikre már az elején.
Nekem mégis úgy jön le hogy eléggé nagy arcod van és ezt tényleg ne vedd sértésnek. Nekem elolvasva rosszul esett hogy lecsóróztad a lànyt. Miért nem lehet azt írni hogy szegény?
Amúgy szerintem sem müködne hosszútàvon..igaza van a lànynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!