Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim dúsgazdagok és ez miatt nem akar velem összejönni egy csaj, aki nagyon csóró. Hogyan mondjam meg neki, hogy ez engem nem érdekel?!
Figyelt kérdés
Én 28 Ő 18. Nem vagyok nagy arcú! Azt már megbeszéltem vele, hogy az anyagi különbségeket nem fogom vele érzékeltetni. Az sem izgat, hogy milyen körülmények között él. Ráadásul nagyon jól kijövünk egymással. Nagyon rendes csaj. Már volt az miatt problémám, hogy ki akartak használni a nők. Most meg pont ez miatt nem akar velem összejönni, amikor még ráadásul jó képű is vagyok.2014. nov. 29. 15:36
11/12 anonim válasza:
ha tényleg rendes srác vagy, légy türelemmel, idővel összefog veled jönni ha tetszel neki
12/12 anonim válasza:
8" értem mit mondasz de azért hogy ki dobja a colát mert nem ízlik neki vagy csak a csirkemellfilét eszi meg az ilyen dolgok kicsit túl vannak erőltetve.Ha jól ki jönnek nem hiszem hogy a pénz lesz a gát a kapcsolatukba max akkor lenne ha a fiú ezért nem akarna össze jönni vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!