Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűntudatom van mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemrég mentem férjhez, nagyon boldogok voltunk. De aztán találkoztam egy sráccal egyik este hazafelé menet. Mondhatni első látásra szerelem. Titokban találkoztunk és megtörtént az, hogy lefeküdtem vele. A férjemnek nem merem elmondani hogy minden este a másik srácra vágyom de bűntudatom is van. Mit tegyek? 23N2014. dec. 4. 08:54
11/13 anonim válasza:
Mondd el a férjednek, és sürgősen váljatok el!!! Ne akkor, amikor már gyerek is lesz. Szerelem nélküli házasság semmit sem ér! Még idejében váljatok el!
12/13 anonim válasza:
Ne amiatt legyen bűntudatod, hogy megcsaltad a férjed, hanem azért, mert egyáltalán hozzámentél. Tisztázzad a helyzetedet az új fiúval, akibe állítólag szerelmes vagy, vajon ő is szerelmes-e, és váljál el. Más megoldás nincs. Vagy úgy akarsz leélni egy életet egy ember mellett, hogy közben másba vagy szerelmes??
13/13 anonim válasza:
Legy hozza oszinte, es mondd el neki.
Aztan remelem, hogy kapsz tole egy jo nagy pofont, mert megerdemled. Tolem nem usznad meg az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!