Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűntudatom van mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemrég mentem férjhez, nagyon boldogok voltunk. De aztán találkoztam egy sráccal egyik este hazafelé menet. Mondhatni első látásra szerelem. Titokban találkoztunk és megtörtént az, hogy lefeküdtem vele. A férjemnek nem merem elmondani hogy minden este a másik srácra vágyom de bűntudatom is van. Mit tegyek? 23N2014. dec. 4. 08:54
1/13 anonim válasza:
Ez gyorsan ment, a legtöbb feleség legalább vár 5 évet mire először félrekefél.
Szerintem nincs bűntudatod, azon aggódsz inkább hogyan tudnál legjobban kikeveredni a dologból.
2/13 anonim válasza:
Bűntudat ellen a legjobb ellenszer, ha színt vallasz... Ha pedig mégis hallgatsz, ezt a terhet nap mint nap vinned kell.
Egyébként soha nem értettem, hogy ha valaki full boldog, és nagyon szerelmes, hogyan képes első látásra szerelembe esni mással, pláne még meg is csalni?! Akkor abban a nagy boldogságban mégis csak lehet valami hiba... (mindennemű kötekedéstől mentes az okfejtésem. ) 25N
3/13 anonim válasza:
szakítás úgy, hogy ne árts ennél többet a férjednek...pontosabban a legkevesebb sérelemmel legyen vége...hűtlen vagy, mást szeretsz = nincs értelme, hogy a férjed veled legyen, találjon egy normális, hűséges lányt...
4/13 anonim válasza:
LOL, az ilyen emberek miatt járok fel erre az oldalra. Férjed hány éves? Jól keres, mi? A másik csávónak legalább kockahasa van?
5/13 anonim válasza:
Azt nem értem miért mondtal igent a férjednek szinte Tegnap,milyen egy ri.banc vagy?
6/13 anonim válasza:
Legyél őszinte a férjeddel, nem érdemled meg ezt a férfit. Ez a szerelem is elmúlik és máskor is félre kefélsz.
8/13 anonim válasza:
A megcsalashoz is két ember kell párrapapamm. Csak gratulalni tudok. Te még nagyon nem élted ki magad és nem értem, hogy miért kellett már házasodnod?
9/13 anonim válasza:
Gondolom a férjed az első szerelem még a középsuliból. Így szokott ez lenni. Vigasztaljon a tudat, hogy nem két gyerek után derült ki számodra, hogy nem ő az Igazi. Mert ez a helyzet. Ne a bűntudattal törődj most hanem azzal, hogy ez így nem helyzet. Ez így nem tartható, s magától nem múlik el. Ha az "új" srácból ki is ábrándulsz bizony majd jön egy következő. Ezen gondolkodj inkább, hogy a férjed nem a végleges állapot.
10/13 anonim válasza:
Jól tetted, a férfiak ezt érdemlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!