Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?! 18/L
10 hónapja vagyunk együtt a párommal, és eddig mindennap találkoztunk, 1 hete találkozunk 3 naponta, minden este nagyon hiányzik, de reggelente alig-alig gondolok rá, várom hogy hívjon de nem nhívott két napig, aztán inkább felhívtam én, és mondtam neki hogy eléggé megfeletkezett rólam, látom nem nagyon hiányzom.
Azt mondta: Ez nem így van, csak nem volt ideje feltölteni a telefonját tölteni.( Éjszakás ezen a héten.)
Innentől változni fog.
Az is zavar hogy nekem kell kérni hogy legyen szex. 3 naponta vagy 4 naponta szoktunk, hát én keveslem .
Vagy nekem kéne elnézőbb lenni?
Hazajött a munkából tegnap, és nem is köszönt normálisan, a géphez ült rögtön.
Min kellene változtatni?
szia...
Annyit szeretnék még hozzá fűzni az elöttem hozzá szólásokhoz, hogy akkár milyen fáradt is az ember azért egy rövid csókot, vagy egy ölelést megérdemelnél, szerintem, ha már ilyen a kapcsolat, hogy egy héten 1x vagy másfél hetente
van 2 alkalom, amikor a férfi szükségességet érez arra, hogy szeretkezzen, azaz a vágyait elégitse ki! Ha igazán szeret téged, akkor nem csak akkor szexel veled, amikor mondjuk 3 rom nap múlva szólsz neki, hogy ugyanmár gyere és érezük egymást bensőségesebben egy kicsit... Az ,már régen rossz ha szólni kel neki! Ha ő ezt nem érezteti veled hogy szeret, csak egy kicsit is, akkor el kellene gondolkodnod azon, hogy ő az igazi társad az életedben!
Vagy ha tényleg eléggé kezd elaposodni a dolog kettőtök között, akkor azt tudom javasolni, hogy keresd meg az igazit, vagy szorakozzál, vagy legyél te is közömbös hozzá, hogy észre vegyen!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!