Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?! 18/L
10 hónapja vagyunk együtt a párommal, és eddig mindennap találkoztunk, 1 hete találkozunk 3 naponta, minden este nagyon hiányzik, de reggelente alig-alig gondolok rá, várom hogy hívjon de nem nhívott két napig, aztán inkább felhívtam én, és mondtam neki hogy eléggé megfeletkezett rólam, látom nem nagyon hiányzom.
Azt mondta: Ez nem így van, csak nem volt ideje feltölteni a telefonját tölteni.( Éjszakás ezen a héten.)
Innentől változni fog.
Az is zavar hogy nekem kell kérni hogy legyen szex. 3 naponta vagy 4 naponta szoktunk, hát én keveslem .
Vagy nekem kéne elnézőbb lenni?
Hazajött a munkából tegnap, és nem is köszönt normálisan, a géphez ült rögtön.
Min kellene változtatni?
Kapcsolat elhalásának kezdetére tippelek. Miért is? Mert, ha szeretsz valakit, nem csinálod meg azt, hogy 2 napig nem keresed. De lehet, csak én vagyok ilyen, hogy minden nap keresem...
Érthető, ha munka miatt fáradt, de hogy Te kérd a szexet? Na neee. Ez sok nekem. Nem köszön? Ez tényleg a végét járhatja.
Ülj le vele és mondd el, hogy elválasztottnak érzed magad tőle. Illetve visszautasítottnak. Mondd el neki, hogy nem érzed, hogy fontos lennél. Valami próbáljon meg tenni, másképp nem lesz jó vége a kapcsolatotoknak...
Mondtam neki tegnap ezt hogy úgy érzem mintha nem lennék neki annyira fontos mint rég, és mondja meg ha nem szeret!
Azt mondta , de szeret meg ne beszéljek hülyeségeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!