Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinaljak mar magammal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak mar magammal?

Figyelt kérdés

16 eves lany vagyok, velem az a problema, hogy ha tetszik egy fiu es elkezdunk beszelgetni ,es beszelgetunk tobb idon keresztul, mikor eljutunk oda h jarnek-e vele, akkor en neme mondok...Szoval nem tudom, hogy van velem valami baj?

Egyszeruen nem is akarok igazabol baratot, azt erzem, hogy egyedul szerelem nelkul milyen jol elvagyok. Van egy fiu akier odaig vagyok nmeg vissza, kb o is igy van velem, de osszejott egy masik csajjal..pedig szeret allitolag...o az egyetlen aki irant ereztem valamit, akivel tenyleg ellenenk, de akarmilyen jol nez ki es kedves valaki nem tdom magamhoz kozel engedni .Van velem valami baj? VAgy csak meg nem jutottam el arra a szintre , hogy ,,fiuzzak,,?? :)

#szerelem #barátság #kullonc vagyok
2014. nov. 9. 10:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Feküdj vissza aludni..
2014. nov. 9. 10:05
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
akkor csak dugj. barátság extrákkal kapcsolatok. kevésbé kell elkötelezned magad. jobb lesz az
2014. nov. 9. 10:06
 3/4 anonim ***** válasza:
49%

16 éves csajt ne biztass már ilyenre te agyhalott!!

2014. nov. 9. 10:10
 4/4 anonim ***** válasza:
24%
egy mondat alapján agyhalottazol. de bölcs ember vagy. ja nem
2014. nov. 9. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!