Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Mit kezdjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mit kezdjek most magammal?

Figyelt kérdés
Tudom, nem ide kell járni szomorkodni de nekem csak tanácsok kellenek hogy mit csináljak hogy el tudjam felejteni? Végig hazudott nekem, barátja volt én meg beleszerettem, azt hittem hogy ő különleges és megéri érte küzdeni most meg 8 hónap után azt mondta hogy hagyjam békén. Nagyon rossz, azt se tartom érdemesnek hogy felkeljek vagy levegőt vegyek.Kérlek titeket csak pár tanácsot adjatok.
2014. máj. 7. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:
van jobb van szebb van hűségesebb és van őszintébb...ennyi.
2014. máj. 7. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Menj el haverokkal szórakozni ha ilyen aljas volt veled akkor még azt sem érdemli hogy rá gondolj. Levegőt meg vegyél mert különben meg fulladsz :)
2014. máj. 7. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Idővel rájössz, hogy az idődet b--tad el, és főleg haragudni fogsz. Aztán rájössz arra is, hogy egy dolgot bánsz: azt a sok kihagyott hölgy lehetőséget, amit elbarmoltál, mert rendes voltál, egy olyan nőért aki nem érdemelte meg. És mennyivel beljebb lennél ha azokat nem hagyod ki :)

És az exem után csak ezt sajnáltam :) Igaz a szakitás után egy évvel, nem azonnal :D

2014. máj. 7. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben felgyújtanám a házát!
2014. máj. 7. 13:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Elmúlik, mint minden.Mondá az öreg bölcs, és tovább lépett. Te is tedd ezt.
2014. máj. 7. 13:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Az idő gyógyít.
2014. máj. 7. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!