Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A veszekedések miatt már nem bírom. Mit csináljak magammal? Nem tudok mit tenni. Senki se segít!
Az a helyzet, hogy 3 éve élek együtt a párommal. Nagyon szeret, és én is őt, de az utóbbi 1 évben már nagyon sűrűn voltak veszekedések, de voltak szép napok, mondjuk úgy, hogy hullámzik az egész... A szerelem meg van, de nekem van egy problémám. 6-7 éve műtöttek agykamra-tágulattal ami okozott vagy nem okozott de mellette epilepsziám lehet. A tünetem az, hogy nincsenek ilyen szájhabzásos rohamaim soha, le is kopogom, hanem hirtelen előfordul, hogy agresszívvá és durvává válok, rondán beszélek, gondolatok csak rohannak a fejemben érzelmek nélkül, ilyenkor képes lennék bármire. Viszont sokszor a stressz váltja ki, tehát ha ez nem lenne, az se lenne. Nehéz elmagyarázni, de sokszor a párom idegesít fel, és hát ha az idegesség váltja ezt ki, akkor kerülök bajba és akkor már kezdődik, hogy rondán beszélek, agresszív vagyok és csapkodok is vagy elkezd szorulni a fejem. És vonalakat látok meg fényeket is néha, aztán nagyon neezen nyugszom le. Frisiumot szedek rá, de szinte semmi hatása az orvosok nem segítenek, és rá fog menni a kapcsolatom az egész betegségemre. A párom tudja, de nem érti meg, hogy ne idegeljen fel, bár néha valahogy nem úgy szólok ahogy kéne kicsit durván akkor már kiakad nekem jönnek az előjelek, és ő elkezd sírni vagy kiabálni velem, mire a hangos ordibálástól kitör rajtam minden és meg is lesz a balhé. Legutóbb nagy vétket követtem el, de megkarmolt engem, én pedig nem is tudatosan, talán kihagyott a tudatom is, de pofán vágtam és arra emlékszem, hogy sír utána. Egyre durvul ez nálam, nem tudom mit csináljak ő meg nem érti mi ez, azt hiszi már nem szeretem. :( Pedig nem tehetek ezekről nem tudom uralni a rosszulléteimet :(
Párom 21 én 25 éves vagyok. Mit gondoltok? Mit lehetne tenni? NAgy bajban vagyok emiatt, és naponta is előjön főleg ha stresszes napjaim vannak, legyen munka vagy bármi pénzügyi gond akár.
borderline személyisgézavar?
keress egy jó orvost, menj el több helyre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!