Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinek hogyan történt az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hogyan történt az első csókja?

Figyelt kérdés
hány évesek voltatok , mióta randiztatok , mit éreztetek az adott ember iránt,bénáztatok ? ilyenek meg még ha valami eszetekbe jut :D

2014. nov. 2. 16:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
16 voltam én is és ő is, tábortűznél ültünk. Már régóta tetszett, aztán odaült mellém, átkarolt, és egy idő után megcsókolt. Jó volt nagyon, aztán együtt is aludtunk (akkor már úgy kb. 8 éve ismertem, sokszor voltunk együtt táborozni, meg egy suliba is jártunk), és azóta is együtt vagyunk, lassan 2 éve :)
2014. nov. 2. 17:02
 12/20 anonim ***** válasza:
Tegnap. Kelloen illuminalt allapot, jo pasi, vonzalom. Nagyon kellemes volt, egesz este smaroltunk.
2014. nov. 2. 17:36
 13/20 anonim ***** válasza:
es 17L vagyok
2014. nov. 2. 17:37
 14/20 anonim ***** válasza:
20 évesen, ezen az oldalon ismertem meg. :) Beszéltünk ~1 hónapot, majd találkoztunk. Második randin csókoltam meg, nem bénáztunk. :) Azóta is együtt vagyunk.
2014. nov. 2. 17:37
 15/20 Fényember ***** válasza:

ez még egy régebbi de ugyan ez a kérdés nézegess. :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2014. nov. 2. 17:48
 16/20 anonim ***** válasza:
16 voltam, tánctábor, egy ideje bejött a srác, iszogattunk aztán lekapott, akkor egész este elvoltunk...xd később összejöttünk, de már nem vagyunk együtt. először nagyon gáznak találtam, de végül is olyan srác volt akit szerettem, és megbékéltem vele, sőt... :D 17/L
2014. nov. 2. 18:02
 17/20 anonim ***** válasza:
15 voltam és elég részeg, mint ahogy a fiú is, akit kb másfél órája ismertem. De máig életem legjobb csókja volt, amit kaptam. Azóta sem találkoztam olyannak aki annyira jól csókolt volna, mint ő. Vagy azért mert első volt, vagy azért mert ő volt (azért tetszett is a srác, de nem jöttünk össze, csak később inkább barátként kezdtünk el ismerkedni).
2014. nov. 2. 18:11
 18/20 anonim ***** válasza:
16 evesen elhivtam egy csajt randizni segalgattunk pesten aztan meghivtam a mcdonalcba egy sajtburgerre meg egy kolara vegul meg hazakisértem mert időre kellett hazamennie (legalabbis azt mondta) túl koran ertunk oda az utcajukba ezert az utolso 10 percben leultunk egy padra, beszelgettunk es eszembejutott hogy draga volt a csaj kajaltatasa ezert fogtam magam es lesmaroltam gondoltam magamba max majd utana gyorsan futok hazaig ha mar jollakattam akkor minimum hogy beprobalkozok hisu ilyen jo helyuetbe ritkan kerultem akkoriban, vegul meg a padhoz ragadtunk plusz egy fel orat :)) F
2014. nov. 3. 21:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Én 13 és fél voltam ő 15.Aznap jöttünk össze,de régóta kerülgettük egymást.Én szerelmes voltam belé,sajnos ez róla nem nagyon mondható el.Eleinte kicsit igen,de belejöttem.Azóta rajta kívül 9 emberrel csókolóztam és most van egy barátom.15L
2014. nov. 4. 18:19
 20/20 anonim válasza:
Nekem 12evesen volt meg! Hat nem így képzeltem el! Zeneiskolai táborban egy nagyon ronda fiúval! Azóta se beszelunk
2014. nov. 6. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!