Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogyan történt az első csókja?
Figyelt kérdés
hány évesek voltatok , mióta randiztatok , mit éreztetek az adott ember iránt,bénáztatok ? ilyenek meg még ha valami eszetekbe jut :D2014. nov. 2. 16:38
1/20 anonim válasza:
2. randin 13 évesen:D nagyon szerettem 4 évig voltam vele... nagyon izgultam mikor megcsókoltam, de mikor visszacsókolt és csókolózni kezdtünk lenyugodtam:) a lány is 13 volt
2/20 anonim válasza:
12 voltam, és felelsz vagy merszeztünk...
3/20 anonim válasza:
16 voltam, első találkozás, semmi érzelem, csak sok pia... És hát, nem így terveztem az elsőt, de így jött össze... Nem bénáztam, valahogy összejött :D Ráéreztem :)
4/20 anonim válasza:
16 voltam és második randi volt. Hazakísért a srác, én még nem akartam amúgy, de a puszi pusziból lett egy csók, mert hirtelen lekapott. Nem nagyon tetszett amúgy sem a fiú, nem is tetszett a csók sem, nyálas volt és ledugta a nyelvét a torkomon.
5/20 anonim válasza:
24 voltam, randi közben, és a franc se tudja mit éreztem. Talán semmit. Végre ez is ki lett pipálva.
F
6/20 anonim válasza:
16, már együtt voltunk egy ideje. nem volt bénázás.
7/20 anonim válasza:
13 évesen,ő 12 volt.pár hete találkozgattunk.Nem vettem észre h. bénáztam-/bénázott volna,nekem tetszett.Én is izgultam hogy milyen lesz,meg hogy hogy is csókoljam meg,hogy kezdjem de végül csak összejött :)
8/20 dominik19981120 válasza:
15 voltam 2órája ismerten elsölátásra szerelem volt azota is egyűt vagyunk 21/F
9/20 anonim válasza:
16 voltam,nem randiztunk csak elkezdtunk tancolni egy buliban, ebbol kifolyolag semmif se ereztem iranta egy kis testi vonzalmon kivul.
Nem tudom,h bena voltam-e :D
Nem igy terveztem eletem elso csokjat de mar megbekeltem vele :D
10/20 anonim válasza:
Közel hajoltunk egymáshoz és hirtelen megtörtént, nem tudom pontosan hogy, valószínűleg tudat alatt mindketten erre készültünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!