Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most mit csináljak merjek így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak merjek így belemenni egy kapcsolatba és anyámék?

Figyelt kérdés

a lényeg az (előre is bocsánat ha kicsit hosszú lesz)

van egy fiú nevezzük Péternek én nagyon szeretem és az anna bálon ismerkedtünk meg ami nemrég volt nálunk a szüreti fesztiválon és nagyon megkedveltem sokat találkoztunk ám de kiderült hogy ők a szomszéd tanyán lakó (nevezzük mondjuk így őket) Baloghéknak a fia akivel a mi családunk nagyon rosszban van mert mindig egymás ellen voltak a családjaink meg egyenesen "háboruztak" régebben még a földek miatt is de én nagyon szeretem a Pétert egyedül a nagymamámnak mondtam el meg itt a helyi gyülekezetbe a papunknak hogy mennyire odáig vagyok érte és szeretem és ő is engem Péter viszont azt mondta nekem hogy a család nem állhat az utunkba és hogy ő eladná két marháját meg van pár libájuk ami nélkülözhető és felszöktetne budapestre hogy ott éljünk de én kicsit félek ettől és mi lesz a családdal és azután? én mindig falun éltem a nagyvárostól is félek ott mit csinálnánk?

ti mit tennétek a helyemben?

2014. okt. 15. 15:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta veletek?
2016. júl. 24. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!