Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egy olyan pasival komoly kapcsolatba belemenni, aki mindig mindent túlbonyolít?
Ő olyan fajta, aki mindig "jót akar", de mindig balul sül el. Néhány példa, ami semmiségnek tűnik, de engem megőrjít vele. Gyűjtünk matricákat nyereményekért. Tudja , hogy nekem nagyon fontos, volt neki 15 db. Erre "véletlenül" kimosta a gatyáját, a pontok benne voltak és persze annyi nekik :( Meg akartam venni a Grut DVDn. Erre hogy ne vegyem meg, majd ő megszerzi. Haverja nagy nehezen 2 hónappal később kiírta, erre persze rosszul és a lejátszó nem játszotta el. Ennyi idő alatt 100x meg tudtam volna venni.
Ő mindig jót akar, de mindig az lesz a vége hogy teljesen agyonbonyolítja az egészet és csak azt éri el, hogy engem felidegesít.
Kérdező: ezek nem problémák, max a te szemedben. De ha zavar, akkor inkább óvd meg magadtól
22:34: nem gyerekekkel kellene randizni, hanem férfiakkal, azok nem csetlenek botlanak. Amúgy pár hülye ember miatt ne minősítsd a 3,5 MILLIÁRD férfit a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!