Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen se merek belemenni egy kapcsolatba. Ez normális?
Figyelt kérdés
Sose volt pasim és csak párszor randiztam. Viszonylag gyakran hívnak el de nemet mondok mert már akkor tudom, hogy úgysem jönnék össze vele. Hiába tudom azt, hogy jókat beszélgethetnénk vagy hiába jóképű egyszerűen nem megy. Úgy érzem, hogy nem bírnám elviselni ha valakinek a barátnője lennék. Pedig elég érettnek tartom magam. Azt eltudom képzelni, hogy sokszor összefussak valakivel jókat dumálni vagy akár le is feküdnék vele de ha azt mondaná, hogy Ő itt a barátnőm akkor úgy érzem sírva rohannék el. Ez lehet valami olyan dolog amin esetleg pszichológus segíthet vagy mit csináljak?2014. jan. 13. 16:24
1/7 anonim válasza:
Nem normális!!!!! De ha te úgy érzed, h nincs itt az ideje, akkor ne erőltesd!!! én 19 vagyok, és terhes, de ez mindenkinél másképp megy.
2/7 anonim válasza:
Nem kell egyből pszichomókushoz rohanni, előbb próbáld ki, hogy belemész a kapcsolatba és meglátod, hogy tényleg olyan szörnyű-e.
4/7 anonim válasza:
fuu én 27 leszek, és mindig szarul sikerültek az ismerkedések, és gyereket se akarok....irtózom a terhességtől, és nem tudom amúgy sem elképzelni hogy találok olyan férfit akinek érdemes lenne szülni...ugyhogy nem vagy elkésve
5/7 anonim válasza:
Keress egy ragaszkodó pasit.
Hidd el, ha összejösz egy ilyennel, ő képes lesz kezelni.
6/7 anonim válasza:
Azért most megkönnyebbültem, hogy nem csak én vagyok így. Randizgattam, de ahogy komolyra fordultak volna a dolgok, elmenekültem. Nem érzem úgy, hogy kész lennék egy kapcsolatra. Vagy akár arra, hogy lefeküdjek valakivel. Ráadásul most nem is hiányzik. 22/L
7/7 anonim válasza:
Szerintem ha eljön az, akire nem tudsz nemet mondani, úgyis megváltozik az egész. Legalábbis remélem :D Egy idő után az ember vágyni kezd valakire, akivel együtt lehet, Nekem most, 24 évesen jött el ez az érzés teljesen tudatosan, igaz, én fiúból vagyok. Majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!