Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megunt engem, vagy csak elmúlt a rózsaszín köd és átálltunk normális kapcsolatba? Részletek lent.
na,ezért nem jövök össze senkivel úgy,hogy a barátom volt előtte évekig. vagy van szenvedély,vagy nincs,a barátomat már ismerem,nincs meg az a derült égből villámcsapás. persze lehet jó egy ilyen kapcsolat is,de én nagyon szenvedélyes vagyok,kell ez a hirtelenség :)
próbálj meg beszélni vele,ki tudja,talán ő is ezt érzi,és tanácstalan ugyanúgy,mint te
7: Oké, bocs az alpáriságért, de hát ilyen a természetem... a lényeg, hogy jól "ellátja a bajodat" és e téren nincs gond! Szerintem ne görcsölj, próbáld feldobni a kapcsolatot, teperd le valami extrém helyen, vagy tegyél csipkés bugyit a táskájába ha megy dolgozni, vagy dugj el huncut üzenetet a cuccai közt amit váratlan helyen és időben megtalál. :D
Dugd el valamelyik kedvenc ruháját, holmiját akármijét, és mond meg neki, hogy visszakapja de csak ha.... rádbízom a többit. Olyan meg nincs, hogy sok a munkája, ez csak kifogás, max próbáld féltékennyé tenni egy picit, de ezzel vigyázz mert visszafelé is elsülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!