Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy kapcsolatba ez normális? Sokat kérek?
A barátommal 1,5 éve vagyunk együtt.Előttem volt egy hosszú kapcsolata, született egy kislánya is.Nagyon aranyos gyerek, szeretem.Azt viszont nem, hogy a nem csak a kislány hanem az egész család olyan a barátomnak, mintha a sajád családja lenne. Az exe mamaját Ő is mamának hívja, a hugát huginak..stb.
Sokszor jön a "hugi" hozzánk csak úgy pedig 35km-re laknak.Igazából Őt is nagyon kedvelem de nem értem, miért nem lehet a nevén hívni, ahogy az én hugomat.
Az én családomhoz sose megyünk vasárnapi ebédre de az ex családjához legalább havonta.
Sokszor említem, hogy nem szivesen megyek oda de azt mondja túl reagálom.
Szerintem ez nem normális dolog, hisz már évek óta nincs együtt a csajjal.
Ez szerintem se jó így.
Az, hogy foglalkozik a gyerekével, az természetes. Az, hogy ebből kifolyólag beszélgetnek, kapcsolatban vannak az ex-el, az is. De hogy ennyire ápolja az exe családjával is a kapcsolatot, az már túlzás. Most lehet hogy ő kedveli őket, meg jóban vannak, de mivel neki már nem az exe a párja, hanem te és téged meg zavar ez, így ez igen is gond és ezt meg kell beszélni. Főként azért is, hogy a te családodhoz megy egyáltalán nem mentek, őket nem igazán akarja megismerni.
Ezt mindenképpen beszéljétek meg!
Nagyon normális a rendes családja.Jóba vagyunk velük de egyszerre ballagot az Ő öccse és "Hugi".. erre nem a saját testvére ballagássa volt a fontos hanem az exének a hugáé.
Mondtam már legalább 100x, hogy a kislányt szeretem, örülök ha itt van.Azt se bánom ha Dóri le jön(hugi) csak hívja a nevén.
Ami nálam most teljesen kiverte a biztosítékot az, hogy velük akar menni a nyaralásra.Tavaly is ment de akkor még csak pár hónaposok voltunk, én nem mentem.
Nagyon zavaró.
Valamiért erős érzelmi szálak fűzik oda, ez már több mint egy régi megmaradt jó viszony. Lehet, hogy valamit nem tudsz... Nem akarok bogarat rakni a füledbe, csak lehet olyan momentum ami ezt magyarázza. Milyen a kapcsolata az anyával?
BESZÉLJETEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!