Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? Vagy vágjak bele kapcsolatba?
hát nemtom..
de köszi szépen :)
A 2. kommentelő valami begyöpösödött, 50 körüli, konzervatív sokgyerekes apuka lehet. Megkérném, hogy ne használd az internetet, mert ez is a 21.sz vívmánya...
Amúgy próbáld meg vele...
"nem akarok ribanc lenni" <-> "Élvezem azt, ha buliba vagyunk és több fiú fogdos"
Nem érzed az ellentmondást? Szerintem ha nem akarod, hogy ribancnak nézzenek, ne engedd, hogy fogdossanak. Komolyodj meg.
Kedves 14:37-es! Én egy 20 éves fiú vagyok, nem vagyok sokgyermekes apuka, konzervatív szemléletű vagyok és egyetértek a második hozzászólóval. Úgy gondolom, hogy nem attól lesz egy lány vonzó, hogy ha fél kiló sminket pakol magára, kiteszi mindenét, elmegy a zépébe, leissza magát és engedi, hogy bárki fogdossa, sőt, pár fiúval random összefekszik. Ha te azt gondolod, hogy igen, az csak téged jellemez - hozzáteszem, negatívan. Sok sikert ehhez az életstílushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!