Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz döntés lenne egy ilyen kapcsolatba belemenni?
Szerintem a bartsag extrakkal arrol szol, hogy a pasi nincs annyira oda erted, es nem akarja tulsagosan megeroltetni magat a kapcsolatban, es jol jonne neki egy suna akit barmikor kulonosebb erofeszites nelkul megdughat. Es dob amint egy jobb csaj kerul elo. Errol ez a velemenyem.
A kerdesedre valaszolva, ha neked ez jo, hogy csak morzsakat kapsz,akkor csinald. De ne szeress bele.
Mellesleg miert mennel bele? Nem erdemled meg a teljes csomagot?
Kedves Második válaszoló ,valószínűleg azért akarhat csak ilyen jellegű viszonyt velem,mert állítása szerint csalódott a volt barátnőjébe..
érdekes amúgy,mert nyáron amikor megismertem többször is elmondta,hogy velem eltudna képzelni komolyabb dolgot is..nem értem,hogy miért változott meg ezzel kapcsolatban a véleménye...
2-es vagyok. A csalodott a volt baratnojeben az csak egy rossz kifogas. altalaban bejon, mert a csajok szeretik azt gondolni, hogy lehet, hogy csalodott, de majd ok megvigasztaljak.
Akkor megint az van, hogy nem akar teged annyira, nem is bizik benned, de azert megdugna.
Ne dolj be az ilyeneknek. Vagy ha kell a pasi, akkor csak legyel a baratja, de ne fekudj le vele amig ki nem heveri azt a nagy csalodast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!