Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon jó döntés volt? Mennyire éljem bele magam ebbe az új kapcsolatba? (Nem ugyanott élünk, 30-40 percre lakik tőlem kb.)
Sziasztok. Nem is tudom, hogy kezdjek hozzá, mert végülis semmi problémám nincs, csak kíváncsi vagyok idegen emberek véleményére. Tehát:
Április elején megismertem egy nagyon kedves srácot, nagyon jól kijövök vele ( amúgy neten ismertem meg) és egy hét után megvolt az a bizonyos első találkozás. Élőben is elvoltunk, sokat beszélgettünk, megvolt a szimpátia. A rákövetkező hétvégén megint találkoztunk, és most ott tartunk,hogy összejöttünk . Úgyhogy most minden szép és jó. Olyan mintha ezer éve ismerném, egyezik a zenei ízlésünk is, bármiről el tudunk beszélgetni, és még a haverjaival is jól kijövök, ami ritka nálam..
Mivel én nem szeretem az ilyen 1-2 hónapos kis " semmi" kapcsolatokat, hanem többre vágyom, akkor vajon lehet ebből tartós dolog, annak ellenére,hogy ápr. eleje óta ismerjük egymást?
17/L
Szerintem nem tesz jót egy kapcsolatnak, ha állandóan azon görcsölsz, hogy vajon meddig fog tartani.
Élj a kapcsolatban, tervezz hosszú távon, ennél többet nem sokat tehetsz.
Azt írod, jól el is tudsz beszélgetni a sráccal. Akkor nem lesz nehéz kideríteni, mi a véleménye a rövid-hosszaú kapcsolatokról. Persze nem így rákérdezve :)
Szia! én ugyanigy ismertem meg a barátomat:)egy hétig msn utána találkoztunk,rettentően jól kijövünk egymással,és én is ugy éreztem,mintha 1000 éve ismernénk egymást.ennek már 6hónapja...Ne görcsölj semmin csak legyél boldog!sok sikert:)
18/L
30-40 perc távolság??? a barátomhoz több mint egy órát utazok, pedig mindketten pestiek vagyunk, csak én a város egyik, ő a másik sarkában. hidd el, igazán semmi az a fél óra.
ha már most az elején azon görcsölsz mennyit lesztek együtt az nem jó. engedd el magad, merj szreretni, de ne hagyd magad átverni.
Nem is kell még azon filózni, mi lesz 2 év múlva. Az még sok idő. Nyilván attól is függ, együtt lesztek-e még, stb.
Akiknek meg csak azért nem tetszik a dolog, mert szerintük túl fiatal vagy, azokkal ne foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!