Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem? Neked hogyan végződött?
Figyelt kérdés
A legjobb barátom fiú. Már 7 éve tart ez a kapcsolat. Tavaly vallotta be, hogy az első pillanattól kezdve szerelmes belém. Ezt már a jó pár év alatt sejtettem, mivel küldött SMS-eket, amikben ezt bevallotta. Másnap ráfogta az alkoholra (tegnap vallotta be, hogy sosem volt olyankor részeg) Fél éve viszont azt mondta, már nem szerelmes, elmúlt. Amikor találkozunk, mindig nagy lelkesen tervezi már a következőt, hogy hova menjünk, mit csináljunk. Legutóbbi találkozásnál venni akart ugyanolyan pulcsit nekem, mint amilyen neki van, hogy "egyformák legyünk". Hazafele menet megint átgondoltam a "csak barátként szeretlek" dolgot. Nehéz bevallani magamnak is, de én is szerelmes vagyok belé. Nem merek barátságból párkapcsolatba átlépni. Rettegek, hogy ha esetleg a jövőben nem úgy alakulnak a dolgok, akkor ez a nagyszerű barátság is odavész. Nektek volt már ilyen? Hogyan végződött?2014. okt. 12. 22:03
21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Két hete nálam töltött 2 napot. Akkor igazából volt ott minden. És kiöntöttem neki a szívemet is végre, mindent elmondtam neki. Azóta úgymond kavarunk, még nem mondtuk ki konkrétan, hogy egy pár vagyunk. De ez is nagy előrelépés és hihetetlenül boldog vagyok :)
2014. nov. 5. 19:45
22/23 anonim válasza:
Na, ugye hogy milyen jó a "kavarás", anélkül, hogy szétfilóznád magadat. Sok-sok kavarást kívánok, ne fogd vissza magadat, és meglátod, hogy a több éves barátság édes gyümölcse mennyire táplálja a lelket is, meg a testet is. Gratulálok!
Praktice, praktice, praktice!
23/23 anonim válasza:
az esetek nagy töbségében nem jól! :(
ha esetleg életetek végéig eggyüt vagytok akkor jó :)
ha össze is jöttök de szakítotok utána azt fogja valamelyikőtök mondani hogy legyetek csak barátok ( ha nem vesztek össze) de akkor is már nem lessz olyan barátság mint ami a kapcsolat előtt volt!!!! :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!