Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ebből a barátságból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből a barátságból szerelem?

Figyelt kérdés
Nagy dillemában vagyok és kétségbe vagyok esve... évek óta, konkrétan 10 éve barátok vagyunk egy lánnyal, akivel imádjuk egymást, nagyon ragaszkodom hozzá, a tűzbe mennék érte, ha kellene, rengeteget lógunk együtt, és igaz, hogy két külön városban lakunk, de ha ő idejön vagy én megyek hozzá, akkor egymásnál alszunk, sőt, egy ágyban egymás mellett... egyikünknek sincs senkije már lassan két éve. eddig nem volt semmi gond, én is csajozgattam, ő mondjuk nem pasizott, de élte az életét ettől függetlenül, és szinte mindenről beszámolunk egymásnak..egy jóideje viszont furcsa érzelmeim vannak vele kapcsolatban...egész konkrétan attól félek, hogy beleszerettem... tudni kell róla, hogy nagyon konzervatív ilyen téren, ő baráttal soha nem kezdene, esetleg nagyon speciális esetben.. szóval summa summarum, nagyon jól kijövünk, és most felmerült, hogy összejönne egy sráccal..nekem meg összeszorult a szívem. nem tudom, mit csináljak és már jóideje érlelődik ez... tudom, ha elmondom neki, hogy mi az ábra, két opció van: 1. örökre eltávolodik és a barátságunknak annyi 2. elgondolkozik, hogy igen, meg kellene próbálni..ha nem működik, a barátságnak akkor is fuccs... őt ismerve az első változat lépne érvénybe, abba viszont belehalok, ha elveszítem.. rengeteget gondolkoztam már és nem tudom, mit csináljak, de az érzelmek egyre erősebbek és nem tudom, mi lesz ennek a vége..
2014. júl. 13. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ha tudod hogy eltávolodna tőled akkor lehet jobb lenne ha még várnál ezzel, mert lehet csak pillanatnyi fellángolás iránta. Te sem szeretnéd elveszíteni őt, ő se téged, és ezzel lehet tényleg tönkretennétek. Várj.
2014. júl. 13. 20:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez így már nem barátság, ha nem akarsz szenvedni vagy próbáld meg, vagy felejtsd el.
2014. júl. 13. 21:11
 3/3 A kérdező kommentje:
szerteszét fog szakadni a lelkem, ha elfelejtem...
2014. júl. 13. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!