Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátságból lehet szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátságból lehet szerelem?

Figyelt kérdés

Már 4 éve vagyunk nagyon ó barátok.

Egy fél éve el mondta nekem hogy szerelmes belém, de én a barátságon kivül semmit nem éreztem iránta.

Azóta eltelt egy kis idö és most talán többet érzek iránta mint barátságot.

Szerintetek ebböl lehet hosszab párkapcsolat? Van rá esély hogy barátok maradunk utánna is?

2014. szept. 19. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát a barátom a legjobb barátnőjével jött össze anno és szakítottak pár hónapon belül, még beszélőviszony se maradt meg. Én konkrétan az első perctől fogva utáltam, majd hónapokkal később bejelölt és elkezdett velem beszélgetni, de akkor se voltunk puszi pajtások, csak ismerős szinten voltunk, 1 év huza-vona után összejöttünk és már majdnem 2 éve együtt vagyunk! :)
2014. szept. 19. 22:04
 2/4 anonim válasza:

Nekem olyan rossz a tapasztalatom ez ügyben, hogy az életben nem fogok ilyen jellegű kapcsolatot létesíteni. Egy barátomnak tartott srác évekig zaklatott, fogdosott(hiába mondtam hogy ne)és annyit fújta,hogy köztünk több lehetne, hogy már szóba se állok vele, annyira eltávolodtam tőle a nyomulása végett. Száz esélyt adtam neki, hogy hagyjon békén és tartsa tiszteletben a barátságunkat, de sosem fogadott szót nekem.Sosem tudtam beleszeretni, és ha szelídebben csinálta volna, akkor sem, mert nem éreztem a lepkéket a gyomromban tőle.

Ettől még másnak sikerülhet, de nekem brrrr...az ilyen szerelem.

2014. szept. 19. 23:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Puhatold ki nála, hogy szeret-e még, és ha továbbra is többet érez próbáljátok meg. Ha nem jön össze, akkor is maradhattok barátok, csak tudni kell normálisan kezelni a helyzetet. Én is úgy jártam, hogy beleszerettem az egyik barátomba, aki visszautasított, de megbeszéltük és továbbra is nagyon jóban vagyunk. Ha nem próbálod meg soha nem fog kiderülni, hogy mi lehetett volna. Hajrá :)
2014. szept. 20. 09:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Az a legrosszabb hogy a legjobb barátnöm meg szerelmes belé...
2014. szept. 22. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!