Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátságból szerelem? Neked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátságból szerelem? Neked hogyan végződött?

Figyelt kérdés
A legjobb barátom fiú. Már 7 éve tart ez a kapcsolat. Tavaly vallotta be, hogy az első pillanattól kezdve szerelmes belém. Ezt már a jó pár év alatt sejtettem, mivel küldött SMS-eket, amikben ezt bevallotta. Másnap ráfogta az alkoholra (tegnap vallotta be, hogy sosem volt olyankor részeg) Fél éve viszont azt mondta, már nem szerelmes, elmúlt. Amikor találkozunk, mindig nagy lelkesen tervezi már a következőt, hogy hova menjünk, mit csináljunk. Legutóbbi találkozásnál venni akart ugyanolyan pulcsit nekem, mint amilyen neki van, hogy "egyformák legyünk". Hazafele menet megint átgondoltam a "csak barátként szeretlek" dolgot. Nehéz bevallani magamnak is, de én is szerelmes vagyok belé. Nem merek barátságból párkapcsolatba átlépni. Rettegek, hogy ha esetleg a jövőben nem úgy alakulnak a dolgok, akkor ez a nagyszerű barátság is odavész. Nektek volt már ilyen? Hogyan végződött?

2014. okt. 12. 22:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ha szereted, akkor miért nem lépsz?

Jobb lenne, ha megunná a dolgot, lemondana rólad és azt éreznéd, miért nem próbáltam meg?

2014. okt. 12. 22:50
 12/23 anonim ***** válasza:
7 éve fut olyan vonat után, ami nem veszi fel. Szerintem ez lúzerség, és benned van a hiba, ha nem így látod.
2014. okt. 12. 22:53
 13/23 anonim ***** válasza:
Már évek óta boldogan élhetne valaki mással...
2014. okt. 12. 22:53
 14/23 A kérdező kommentje:

De ha belém szerelmes? .. Hogy lehetne boldog mással? Nem fut semmi és senki után, csak csendben lapul a barátság zónában.

Ma éjszaka még erősen gondolkodom rajta, holnap találkozunk.

2014. okt. 12. 22:56
 15/23 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy 1-2 év alatt túlteszi magát rajtad, nem pedig a fenekedet nyalja.
2014. okt. 12. 22:57
 16/23 A kérdező kommentje:

Ezt már neki kéne mondani.. :)

Valószínűleg nem is akar mással lenni

2014. okt. 13. 06:38
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes vagy Te is, (ahogyan beismerted a kérdésben) akkor ne hezitálj, szerintem végy egy nagy lélekzetet, és feküdj le vele, adj oda mindent ami Benned megvan a szeretetre hangolva) és hidd el, hogy az öled mámorával úgy megtartod egy életre, hogy kiképzett orvoscsapat sem tudja õt Rólad leoperálni amíg éltek, és boldog leszel. Már öt éve meg kellett volna tenned!!!!
2014. okt. 15. 20:37
 18/23 A kérdező kommentje:

Ez egy vad komment volt :D

Igazából nem sietném el a szexet (és ő sem), hétfőn találkoztunk és elcsattant pár csók, az már haladás :D :)

2014. okt. 15. 21:45
 19/23 anonim ***** válasza:
Az is nagyon jó, de hosszú távon ez csak a 16 éveseket elégíti ki, egy valódi "adult" férfi aki szeret egy nõt( 7 éve intim barátod õ, ez tehát már jelent valami nagy közös értéket!) az a férfi élvezetes és rendszeres szexet is akar, és ha nem remélne, akkor már régen otthagyott volna, mert a szextelen szerelem, ahol néha "nagylelküen" kap a férfi egy kis odaadott vígasz-búcsúcsókot: az a kutyusoknak való. Egy férfi ettõl többet akar, és ez a jó, ez a helyes, EZ AZ ÉLET! Ne hezitálj, komolyan beszéld meg vele hogy mi a hosszútávú szándéka, és ha érzed hogy akar Téged komolyan, akkor engedd be minél hamarabb a MENNYORSZÁGBA,--- sosem bánod meg. De ha dekázol kis felhergelõ puszikákkal, s több semmi: ezzel megalázod. Tisztáztad-e már magadban hogy KÍVÁNOD is, vagy mondta-e Neked hogy kíván? Ha mindkét részrõl igen a válasz, akkor ne nyújtsad a rétestésztát, mert annyi közös élmény gyülhetett már össze 7 év alatt, hogy az egy JÓ együttéléshez/házassághoz már teljesen elegendõ alap. De ha nem kívánod akkor ne kinlasszad, mert az lealázó. Elõbb-utóbb a ilyesmiben DÖNTENI kell,... hidd el tudom, hogy mirõl beszélek
2014. okt. 16. 00:40
 20/23 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :)
2014. okt. 16. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!