Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, adjatok tanácsot?
Figyelt kérdés
Régen beszélgettem egy lánnyal. Nagyon megszerettem, tökéletesnek tűnt számomra, minden meg volt benne, ami kellett nekem. És a vonzalmam kölcsönös volt, de sajnos ő túl messze volt tőlem. Szóval... Elmenekültem. Tiltottam és majd egy évig nem beszéltünk. Eközben is majd megölt a bűntudat és nagyon hiányzott. Voltak közben kapcsolataim, de nekem csak ő kellett. De sok idő után összeszedtem a bátorságomat és újra felkerestem. Sajnos szembesültem azzal a ténnyel, hogy neki időközben lett valakije, akivel hosszú, komoly és boldog kapcsolatban élnek. Igy mi most csak barátok vagyunk. De nekem ez igy nem jó. Tudom, hogy elcsesztem, de szeretem.2014. okt. 3. 21:11
1/3 anonim 

válasza:

Hagyd békén. Ha szereted, akkor nem lehetsz önző. Ezt elqrtad, ennyi.
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, h ezt kéne tennem, de nem tudom megtenni. Akarom. Nagyon nagyon szeretem
2014. okt. 3. 21:14
3/3 anonim 

válasza:

Mindannyiunk életében van ilyen :) szerencséseknek csak egy,van,akinek több is. Lépj tovább,nem szakíthatod őket szét,főleg,ha jól megvannak. Sajna ilyen az élet,az újrakezdésekről szól. Tanulj belőle,és legközelebb jobban hallgass a megérzéseidre. Hidd el,jönni fog majd más,lehet nem most,évek múltán,aki beragyogja az életed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!