Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragudtam meg rá? Kérlek adjatok tanácsot!
Jogos vagy nem jogos...
Te elmennél költöztetni, amikor az anyukád gyászmiséje lenne?
Nevelheted de minek...
Soha nem magadnak nevelsz pasit. Soha.
1 órával fog később jönni, nem lemondta a napot.
Kicsit túlliheged.
"Már egyszer akartam vele szakítani,2 hete akkor mikor az édesanyám meghalt nem volt mellettem,pedig nagy szükségem lett volna rá."
Hát finoman szólva nem mindegy, hogy miért nem volt melletted... Ha tudta, de inkább a haverokkal sörözött, az gáz; ha valami nagyon nyomós okkal, akkor nyilván nem tehetett mást...
Már bocs, de az, hogy pont 9-re jön egy költöztető, meg egy gyászmise, az az én értékrendem szerint nem egy kategória. Jogos, ha elmegy a misére! Ráadásul nem az egész napot mondta le, hanem 1 óra késést jelent és könnyen lehet, hogy a költöztető is jöhet egy órával később.
Azt, hogy részt vesz a gyászmisén, én teljesen tiszteletben tartanám, nem keresném az okot a konfliktusra, inkább a megoldást!
Nagyon sajnálom, ami Édesanyáddal történt, talán ezért is vagy olyan feldúlt.
De tartom, amit a gyászmiséről írtam: "... az, hogy pont 9-re jön egy költöztető, meg egy gyászmise, az az én értékrendem szerint nem egy kategória. Jogos, ha elmegy a misére! Ráadásul nem az egész napot mondta le, hanem 1 óra késést jelent és könnyen lehet, hogy a költöztető is jöhet egy órával később.
Azt, hogy részt vesz a gyászmisén, én teljesen tiszteletben tartanám, nem keresném az okot a konfliktusra, inkább a megoldást!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!