Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tanácsolnátok nekem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tanácsolnátok nekem, hogyan "éljem" ezt túl?

Figyelt kérdés
Adott egy elég kellemetlen helyzet. Kezdjük azzal, hogy még nem volt barátnőm (lehetett volna, de vagy nem tápláltam iránta semmit, vagy pedig nem tisztelt, mint embert és azért hagytam a dolgot, ez csak pár eset, szóval nem azért mert bűn ronda vagyok vagy ilyesmi). Ebből kifolyólag eléggé vágynék egy társa (nem csak szexre) így huszonéves korom közepe felé. Adott az egyetemen egy lány, akinél kezdeményeztem ismerkedést, majd kiderült, hogy párja van. Elég kellemetlen nekem a helyzet, kényelmetlenül is érzem magam, így próbálom őt kerülni, de kb lehetetlen a közös órák miatt. Észrevettem, hogy szemez velem és mosolyog. Én viszont próbálok passzív maradni, mert nem nagyon értem mi ez a helyzet, neki párja van és ha lehetne sem szeretnék belerondítani egy kapcsolatba, bár eszméletlenül kívánom őt. Próbálom úgy felvenni az óráim, hogy külön legyünk de az sem biztos megoldás. Hogyan éljem ezt túl?

2014. okt. 1. 18:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
De persze köszönöm a választ, nincs harag meg semmi!
2014. okt. 1. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!