Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy éljem túl a csalódást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy éljem túl a csalódást, hogy pofára ejtett?

Figyelt kérdés

Tavaly megismerkedtem egy sráccal a munkahelyemen. ( Én 28 Ő 38 éves. ) Nem volt kapcsolat.. életem egyik legnagyobb csalódása...kalandnak kellettem, másra nem voltam jó ... :( Soha sehol nem vállalt fel, kritizált engem, a családomat és összehasonlított az exeivel...állandóan éreztette velem h huszad rangú vagyok az ő életében.Nem fontos, csak unaloműző... Nekem , sajnos fontos volt ő ... Szerelmes voltam, nagyon és jól hülyére vett.

A lelkemet az önbecslésemet teljesen tönkre tette. Átgázolt rajtam:(. Nehéz volt otthagynom. Mindig elgondolkodom azon, hogy miért hagytam ezt az egészet, miért hagytam h "bántson" ... miért szenteltem időt és energiát, egy hazug , surmó, pofátlan emberre akinek soha nem kellettem. Fáj , iszonyatosan fáj .... lassan elkezdtem felépítenem a lerombolt lelkemet és szívemet...és a sors úgy alakította h újból közvetlen kollégák leszünk...és ahogy bementem a melóhelyre , felkavarodott bennem minden...minden emlék és rájöttem h nem vagyok túl ezen az egészen. Pedig 3 hónap után illene...

Van bennem harag, düh, utálat. Nem tudok még köszönni sem neki...nem megy.

Hogy kezeljem ezt az egész helyzetet ? Kerülöm és átnézek rajta..., nehéz úgy létezni h forrong bennem az a sok érzelem és h ne lássák meg ezt a kollégák , visszafogni magam, könnyednek lenni, nem megbántódva lenni ... ez nehéz most.

Nem akarom sajnáltatni magam, tudom és vállalom amit tettem és átéltem , amilyen helyzetbe kerültem. Csak most nagyon jólesik kiírni magamból. Megtanultam a leckét, és próbálom túlélni , élni a napot. Keresni olyat akinek én vagyok a fontos, aki örül nekem , akivel boldog lehetek....

28/L

2014. jún. 30. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok nutella.
2014. jún. 30. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:
ne aggódj túl fogod magad tenni rajta és találsz majd magadnak való igaz szerelmet addig is kitartást erősebb vagy mindenkinél
2014. jún. 30. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:

tényleg a lehető legjobb, ha levegőnek nézed, kerülöd vele a kontaktust..

jó, hogy képes voltál vele szakítani, és előbb utóbb túl leszel rajta :)

légy erős, és nehogy visszaess, és hagyd, hogy megint "behálózzon"! :D

2014. jún. 30. 22:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. júl. 1. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!