Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 28-35 éves pasik, hány évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28-35 éves pasik, hány évvel fiatalabb lánnyal jönnétek össze?

Figyelt kérdés
volt már valamelyikőtöknek olyan barátnője (vagy van )húszon/ harminc évesen aki 18 körüli? összejönnétek egy 17 éves lánnyal? és mit reagálnátok ha mondjuk egy 16-17 éves lány szerelmet vallana nektek?

2014. okt. 1. 17:20
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:

ma 18:59

Azok hülyék

2015. szept. 4. 22:19
 52/70 anonim ***** válasza:
56%

Ezek a fiatal lányok (14-18) attól ájulnak el,hogy ti idősebb pasik kocsival hurcoljátok őket ide-oda,vesztek nekik 1-2 dolgot,már dolgoztok,és belétek is zúgnak.Gondolják,hogy csinosak,kisminkelik magukat,az ágyban mindent megadnak,és ez elég,hogy szeressétek őket.

Aztán kiderül, hogy a részetekről csak egy kis szex volt, a friss pipihús kellett. Tudok sajnos elég sok negatív példával szolgálni,mikor a "kislány" öngyilkosságot kísérelt meg,mert kiderûlt az idősebb pasinak csak arra kellett. Vagy pszichológushoz járt,mert kiderült,hogy az idősebb pasinak,volt felesége,élettársa,csak "elfelejtette " elmondani. De olyan példát is tudok, hogy az örök agglegény pasi teherbe ejtette a lányt,aztán lelépett.

Szóval kedves 28-35 éves pasik , tisztázzátok ezekkel a "kislányokkal" ,hogy csak arra kellenek.

Kéri ezt,egy sok szenvedő lányt látott 35 éves pedagógus.

2015. szept. 11. 21:12
 53/70 anonim ***** válasza:
80%

tegnapelőtt 21:12

Hát nem sok eszük van ezeknek a tini lányoknak sajnos,tisztelet a kevés kivételnek.Maguknak és a najívságuknak köszönhetik amit kapnak,nehogy már a pasikat hibáztassák,hisz ha tájékozódnának tudnák soknak mire kellenek.Na meg ha lenne sütnivalójuk akkor tudnák,hogy ekkora korkülönbséggel és ekkora érdeklődési kör vagy egyéb eltéréssel esélytelen,hogy egy felnőtt pasival rendes párkapcsolatban éljen,na de ugye ész is kell a gondolkodáshoz.Én pl sosem használtam még ki nőt életemben,mondjuk jelenleg még olyan pozícióban sem vagyok,de ha lenne láthatáron valaki akkor sem tennék neki keresztben,az ilyen pasi meg mint én a kutyának sem kell.

2015. szept. 13. 11:51
 54/70 anonim ***** válasza:

21:12-es vagyok.

De kelleni fogsz,de nehéz igazi társat találni.Én sem olyan régen mentem férjhez.30 felett találtam meg a párom.

Sok sikert,valaki téged is becsülni és szeretni fog.

2015. szept. 13. 16:58
 55/70 anonim ***** válasza:

tegnap 16:58

Én már 32 vagyok,bulizni nem járok már nem is érdekel,nagyon társaságba sem járok mert vannak haverjaim csak néha futunk össze,barátok nincsenek,akkor ráadásul félénk is vagyok,sőt bulin kívül nem is tudom milyen lenne egy nőt leszólítani csak úgy az utcán vagy a boltban,így nem is igen lesz soha többet senkim valószínűleg,anno a neten ismerkedtem mikor még normálisan lehetett most már ott sem lehet,ahogy írtam az élő dolog meg nem megy.

2015. szept. 14. 13:05
 56/70 anonim ***** válasza:
71%

Azért hadd cafoljam meg a fent említett kihasznalos példát.

Én 20 éves vagyok és 16 évesen jöttem össze egy 24eves sraccal.négy és fel éve vagyunk együtt.ő az első barátom és az esküvőt tervezzük mar.

2015. szept. 19. 14:55
 57/70 anonim ***** válasza:
Én 30 évesen szívesen kipróbálnám, hogy milyen egy 16-20 éves csajjal kavarni, de mivel még nem volt ilyen, nem tudok állást foglalni. De érdekelne a dolog! :)
2015. okt. 26. 11:32
 58/70 anonim ***** válasza:
0%
A barátnőm 16 évvel fiatalabb nálam. Én most töltöttem a 35-t ő pedig a 19-t. Tökéletesen megvagyunk már 2 éve.
2015. nov. 8. 17:04
 59/70 anonim ***** válasza:

pfff... jól látom, amit látok ?! :D

Én 23 éves létemre már nem jönnék össze 16 éves (kis)lánnyal.

Bírom őket amúgy, sokan azt hiszik, hogy már 16 évesen elég érettek, de NEM !

19-20 évnél húztam meg a korhatárt.

2015. nov. 8. 17:20
 60/70 anonim ***** válasza:
Igen, jól látod, le lehet szidni, de neki adott annyit az élet, hogy érett legyen. Sok szar megtörtént már vele, és legalább azóta boldog amióta velem van. Néha sok minden történik amitől egy ember baromira képes megváltozni. És mielőtt jön a többi, nem azért vagyok vele mert firss hús kell, nem a szex miatt, hanem azért mert tényleg szeretem és ez fordítva is úgy szintén igaz. Nem várja el, hogy én furikázzam, hogy vegyek neki új cuccokat stb.
2015. nov. 8. 17:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!