Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év körüli srácok! Inkább korotok béli, vagy egy kicsit fiatalabb lánnyal jönnétek össze?
Manapság már van hogy a 20éveseken többen "átmennek", mint a 25 vagy afelett.
A kérdésre válaszolva én is mindig egy pár évvel fiatalabbak között keresgéltem. De én csak azért,mert én azt szeretem ha a csaj fiatalabb a pasinál. (Tudom sokan ezt már régimódinak tartják,de nekem így jó)
A mostani párom 21éves.
25F
én is így vagyok ezzel, ahogy írtad. "25 felett már nem tudni hogy.." :) sajnos
de kivétel erősíti a szabályt, bőven van erre ellenpélda is csak meg kell ismerni a csajszit sztem és máris mehet a kukába ez a "besorolás"
Én inkább IDŐSEBB nőket keresek. Korombelieket azért nem, mert akiket eddig megismertem az utóbbi két-három évben, túlságosan rámásztak a gyerek témára és már ráncosan, megöregedve egy hintaágyon képzeltek el minket az unokák gyűrűjében, engem pedig a frász kerülget attól hogy egy nő megtervezze az életemet.
5-10 évvel idősebb nőkkel sokkal könnyebb kapcsolatot létesítenem, különösen ha már van gyerekük is és ez a téma nem érdekli őket annyira, csak jól akarják érezni magukat valakivel (a szexen kívül is).
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!