Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 28-35 éves pasik, hány évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28-35 éves pasik, hány évvel fiatalabb lánnyal jönnétek össze?

Figyelt kérdés
volt már valamelyikőtöknek olyan barátnője (vagy van )húszon/ harminc évesen aki 18 körüli? összejönnétek egy 17 éves lánnyal? és mit reagálnátok ha mondjuk egy 16-17 éves lány szerelmet vallana nektek?

2014. okt. 1. 17:20
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
Nekem kétszer volt 19 éves barátnőm,egyszer 27 éves koromban,egyszer meg 28 éves koromban,de sajnos csalódtam az ennyire fiatalokba.
2015. máj. 24. 22:32
 32/70 anonim ***** válasza:
2015. jún. 9. 19:37
 33/70 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézzük mik futnának át először az agyamon:

- Hmmmm!

- csak szívat, lehet fogadást kötöttek.

- Milyen jövője lehet ennek?

- Kultúrális különbségek...

- Hogy is van, mikortól is bűntetik?

- És ha véletlenül teherbe esik?

- Nem túl fiatal?

- Juj, azok a selymes lábak!

Bevallom, vágyok rá, de a 17 év az má túl fiatal. Inkább olyan 24-28 legyen. Meg már 4 éve egyedül vagyok, már át is léptem a 35-öt, de mégis folyton meglepődnek még azon is, hogy egyáltalán elmúltam 30.

Nem hiszek benne, hogy 15-20 év korkülömbség működne hosszú távon. Főleg nem ebben az életszakaszban, de bevállalnám. Mit veszítenék, sajnos eddig minden kapcsolatomnak vége lett.

2015. jún. 9. 20:16
 34/70 anonim ***** válasza:

Hehe, szidják itt a pedofilokat. Azért így lassan a 40 felé közelítve már más szemmel látok dolgokat és azt kell mondjam, hogy egyénfüggőenki előbb, ki később, de olyan 17-18 éves koruk környékén a lányokból már nők lesznek. Eltűnik a kislányos benyomás és nőiességet kezdenek sugározni.

Számomra ez a határvonal. Aki a gyerekes bájra bukik és nem kamaszkorban van, az nézzen mélyen magába és gondolkodjon el! Nekem volt 20 évesen 16 éves barátnőm, az oké. Ugyanez egy 30 évestől nagyon gyanús.

Aztán miután nőkké váltak, jön az, hogy sokszor nehéz megítélni a korát. 17 vagy 27? Néztem már be. A smink, rúzs, ékszerek, ruhák még nehezebbé teszik a kor megítélését.

Amúgy a legfiatalabb nőm 23 volt én 35. Csak egy dugásra kellettem neki, meg azért mert mindig volt pénzem piára.

Ugyanebben az évben kölcsönösen benéztük a helyzetet egy lánnyal: ő engem max 28-nak nézett, én őt legalább 25-nek. Amikor masodik talalkozasunkkor megtudta, hogy 15 év van köztünk kibukott, hogy ebből nem lehet semmi, szinte lepedofilozott.

2015. jún. 9. 20:37
 35/70 anonim ***** válasza:

06-09 20:16

Az ,hogy a kapcsolatoknak vége lesz nem a korkülönbségen múlik,csak az emberek meghülyültek.

2015. jún. 15. 01:20
 36/70 anonim ***** válasza:
0%

06-09 20:37

Akkor az a lány elég hülye lehetett,már közel sem pedofil a dolog,nekem van ismerősöm régóta jár egy csajjal a csaj 20 éves a srác meg 32.Egyébként 16 éves kortól már nem számít kiskorúnak alatta még büntetik de 16 tól már nem.

2015. jún. 15. 01:22
 37/70 anonim ***** válasza:
#36: 14 év, nem 16.
2015. jún. 15. 02:02
 38/70 anonim ***** válasza:
33%
Egyéjszakásnak, szeretőnek a 18-24 évesek a legjobbak. Bármikor bármire kaphatóak , és nem utolsó sorban imádnak sz*pni. Imádom őket! Ja, és ők kezdeményeznek nálam. 36F
2015. jún. 17. 09:00
 39/70 anonim ***** válasza:
100%
34 éves férfi vagyok ,csalàdos (!) szóval nàlam màr nem aktuális az ismerkedés .Mivel nàlam mindig fontos volt hogy egy nővel àgyon kívül is jól érezzem magam ,sosem jöttem volna össze nàlam sokkal fiatalabb nővel .Tehàt 4 év volt a max . korkülönbség .
2015. jún. 17. 09:09
 40/70 anonim ***** válasza:
38-as válaszoló akkor te nagyon szerencsés vagy, én nagyon vágynék egy tini szeretőre. Amikor 32 éves koromban volt 22 éves barátnőm és imádtam. De most már családom van és ilyenkor csak a velem egykorú nők hajlanának titkos szerető szerepre. 38/F
2015. jún. 17. 11:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!