Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 28-35 éves pasik, hány évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28-35 éves pasik, hány évvel fiatalabb lánnyal jönnétek össze?

Figyelt kérdés
volt már valamelyikőtöknek olyan barátnője (vagy van )húszon/ harminc évesen aki 18 körüli? összejönnétek egy 17 éves lánnyal? és mit reagálnátok ha mondjuk egy 16-17 éves lány szerelmet vallana nektek?

2014. okt. 1. 17:20
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim válasza:
79%

Ugyan én lány vagyok és 20 éves, de én jobban szeretem ebből a korosztályból a férfiakat, mivel őket nyugodtan lehet már férfinak nevezni.

17 évesen egy 28 éves még nem gáz, ha érett a lány, de 16-7 évesen egy 35 éves pasival már más a helyzet.. abban a korban még nagy ez a korkülönbség

2015. jún. 27. 00:42
 42/70 anonim ***** válasza:
Nem mindegy?? Dugjon!
2015. júl. 21. 16:43
 43/70 anonim ***** válasza:
41%
Én 23 éves vagyok, de a korosztályomból tuti nem választanék! Mind túl gyerekes, anyuci pici fia, anyucival élnek, ha megtehetnék sem mennek el önálló életet élni, különböző hülye, gyerekes kifogásokkal jönnek elő. Na az értelmesebbje önálló, talpraesett, tervez, van jövőképe, ha valami nem sikerül, talál más megoldást vagy megpróbálja az eredetit máshonnan megközelíteni. Na a mai fiatalok, pasik meg tökre nyámnyilák, hamar feladják és inkább nyígnak, minthogy tegyenek a dolgokért. Inkább a problémám rágódnak és nem a megoldáson gondolkoznak. Na ezért jobbak a 30 körüli pasik. Nem mondom, ott is vannak ilyenek és a kor előrehaladtával a fentebb említett dolgokból inkább nem is beszélek velük, de olyan korra mára reményeim szerint többen kinőtték már ezeket :) Mondjuk én 27-28 körül már gyereket szeretnék, néhányan meg kitolják 35-40 évre, én annyira nem akarnám... de amit írtál, szerintem az a korkülönbség sok... működhet, de nem jellemzően sok embernél :)
2015. aug. 8. 15:02
 44/70 anonim ***** válasza:
Maximum 7 év lefele.
2015. aug. 8. 15:33
 45/70 anonim ***** válasza:
100%

tegnapelőtt 15:02

Általánosítás,nem csak azért lehet a szülőkkel élni mert kényelmes,hanem anyagi helyzet vagy akár egyedül van az ember bármi lehet,magyarországon a pénz nagyúr.

2015. aug. 10. 11:37
 46/70 anonim ***** válasza:
Csak olvastál, de nem tudtad felfogni: HA MEGTEHETIK SEM MENNEK KÜLÖN! Nem mindenkinél a pénzen múlik, hanem hogy képtelenek önálló életre. Na meg hogy: Ha anyucival lakok, akkor több pénzt letudok rakni, úgy meg elmenne egy albérletre. Könyörgöm, ha lesz asszony is ezt mondja? Ezt hát, nem egyszer láttam már ide kiírva is :D Sőt, képesek 30-40-50 évig így együtt lakni, ezzel a kifogással. Szánjon rá pénzt, hogy tudjon önállósodni. Egy valamire való nő rögtön sarkon fordul, ha meghallja ezt, hogy megtehetném, hogy elmegyek, de mégse :D
2015. aug. 13. 16:10
 47/70 anonim ***** válasza:

tegnap 16:10

Jó alapból lenéző nő vagy,egy normális férfi alapból nem foglalkozik az ilyen nővel.

2015. aug. 14. 22:54
 48/70 anonim ***** válasza:
100%

olyan 30 éves koromig simán működött ez.

de nálam 36 éves koromban jött el a határvonal.

vagyis hogy hiába 25 éves a testem és bomba formában vagyok feszülő izmokkal,az arcom szerintem tükrözi a valós korom.

ezért ha összefutok és csini 18-20 évessel akkor nem ritka hogy mondom szia! és a válasz meg ez cérna hangon-csókolom!

ezek után meg a fenének van kedve elkezdeni oltani bakker.

2015. szept. 3. 23:20
 49/70 anonim ***** válasza:

tegnap 23:20

Én 32ff vagyok de 20 nak szoktak nézni :)

2015. szept. 4. 10:22
 50/70 anonim ***** válasza:

engem is fiatalabbnak mondanak olyan 31-33ra szoktak és mindig meglepődnek hogy 38 vagyok.

de akkor is egyre több csaj köszön csókolommal,vagy nem mert letegezni.

2015. szept. 4. 18:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!