Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdés? Lehetséges? Milyen tapasztalataitok vannak?
Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátnőmmel, pontosabban ő szakított velem. Persze ebben az elmúlt 1 hónapban éreztem hogy nem olyan minden mint az elején, nincs az a hatalmas szerelem mint kezdetben, de attól még szeretem és vannak érzelmek. Végül arra a megállapításra jutottunk hogy hagyjuk most a dolgot, mert ő nem tudja mit szeretne, az idő majd eldönti. Viszont megbeszéltük a dolgokat és mind a ketten rájöttünk, hogy elkényelmesedett a kapcsolatunk, az utolsó hónapban már nem mentünk el kettesben sehova sem, nem randiztunk, nem ápoltuk úgy a kapcsolatunkat mint régen. Én mondtam neki hogy ezt szeretném kijavítani. Ő azt mondta, hogy ő is szeretné kijavítani, de nem bízik magában mert fél hogy 1-2 hónap múlva megint rájön ez a dolog és szakítani fog és nem akar játszani az érzéseimmel. Így most nem beszélünk. Tudom hogy benne van a pakliban hogy ez idő alatt megismer más srácot, de erőszakoskodni meg nem szeretnék, azzal csak elijeszteném. Én is kimozdulok, mert nekem is meg kell tapasztalnom hogy milyen más lányokkal, vagy ő-e az igazi. Szerintem így, hogy tisztában vagyunk vele hogy mit rontottunk el, lenne esélyünk majd később, ha persze addigra letisztázza magában a dolgokat és rájön hogy tényleg engem akar. Egy biztos: soha többet nem hagynám ellaposodni a kapcsolatot és mindig tennék érte hogy megújuljon.2014. szept. 29. 21:54
11/13 A kérdező kommentje:
Értem. Hát.. ebben sose lehetünk biztosak sajna. Mondtam neki hogy ismerkedjünk akkor másokkal, de ő nem akar másokkal ismerkedni.
Csak az az egy dolgon nem tudom túltenni magamat, hogy azt hiszem mindig hogy én vagyok a hibás, mert hagytam ellaposodni a kapcsolatot. Én vagyok a férfi, ezért nekem kellett volna újra meghódítanom, nem? Magamat hibáztatom! Mindig nála vagy nálunk voltunk, kevesebbet járkáltunk el. És úgy érzem hogy nekem kellett volna felvetni az ötleteket hogy csináljuk ezt meg azt.
2014. szept. 30. 13:10
12/13 anonim válasza:
Hasonló volt itt is a helyzet. Kicsit elkényelmesedtem én is, de ezek a kifogások amiket mondanak hidd el, hogy csak az igazság szépítése miatt vannak. Ezek mind megbeszélhető problémák. Egyszerűen nem merik vagy nem is akarják elmondani az igazságot. Amit tudok neked ajánlani, hogy mondd el neki mit érzel és beszéljétek meg, hogy mi lehetett a probléma. De ezek után semmiképp se alázd meg magad! Légy férfi, és majd rájön mit vesztett.
13/13 anonim válasza:
7. vagyok,de nem gonosz.Ne hibáztasd magadat! Erkölcsileg mindig az hibázik,aki kilép egy kapcsolatból.Később majd megérted,ha megérsz rá hogy megértsd.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!