Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdés? Lehetséges? Milyen tapasztalataitok vannak?
Skippeld a fenébe. Igy ahogy leirtad 100%-ig biztos vagyok benne hogy te mar eldontotted hogy folytatni fogod vele, de megfogod banni.o mar egyszer kitudta mondani hogy nelkuled jobb, miert alazod meg sajat magadat? Majd mikor megint kidob es otthon fekszel egyedul osszetorve, akkor remelhetoleg eszedbe jut ez a valasz es nem soha nem fogadsz vissza tobbe senkit, ha meg nemtanulsz a hibadbol akkor meg is erdemled
Ugyhogy leirom megegyszer: skippeljed
A hàrmas vàlaszoló nagyon jól ìrta. Egy ellaposodàs nem szabadna,hogy ezt eredményezze ha egyébként jó a kapcsolat.
Az ellaposodàs az én kapcsolatomban is megjelent nem is egyszer részemről de én ezt màr úgy közöltem a pàrommal,hogy tudj most egy dararabig menni jönni fogunk. Ő ezen sosem sértödött meg hisz nincs min....Sokkal durvàbb dolgok miatt szakìtottunk de azt megbeszéltük. Bennem sosem vetült fel ilyen miatt szakìtani.
"Először is ha ezek szerint többszöri megbeszélés után is lapos maradt a kapcsolat akkor a jövőben is az maradna!"
Nem beszéltük meg ezeket. A szakítás után beszéltük meg ezeket, éppen ezért volt rossz, mert a kapcsolat közben kellett volna.
Nincsen harmadik személy ebben biztos vagyok!
"hagyjuk most a dolgot, mert ő nem tudja mit szeretne, az idő majd eldönti.">>De nagyon is tudja,hogy mit szeretne,csak neked nem mondja el.
"Viszont megbeszéltük a dolgokat és mind a ketten rájöttünk, hogy elkényelmesedett a kapcsolatunk,">>Na látod!Tudod te,hogy mi volt a hiba.Nem figyeltél rá eléggé.
"Ő azt mondta, hogy ő is szeretné kijavítani, de nem bízik magában mert fél">>Itt mint nő,tőled várja el,hogy lépjél helyette,ergo ad még lehetőséget neked,amit később az orrod alá dörgölhet.
"és nem akar játszani az érzéseimmel. Így most nem beszélünk.">>Épp most sz.rik a fejedre,hogy békén
hagyhasd.
"Tudom hogy benne van a pakliban hogy ez idő alatt megismer más srácot,de erőszakoskodni meg nem szeretnék, azzal csak elijeszteném.">>Na látod,tudod te,hogy mit fog tenni,és azt is hogy neked mit nem kell tenned ekkor.
3.válaszoló:"3.hogy ne jöjjek ki szarul a dologból, kamuztam egy picit">>Na látjátok minden nő így szokott szakítani,vagyis kamuzik egy kicsit.
"Nincsen harmadik személy ebben biztos vagyok!">>Te csak ne legyél abban annyira biztos,éppen 2 mondattal följebb mondtad ki,hogy mi várható. Bocs,de az már a jelen.
Köszönöm kedved utolsó:)
Szerintem figyeltem rá eléggé, ugyan olyan voltam mint mikor megismerkedtünk, ugyan úgy viselkedtem vele. Tény hogy tenni kell a kapcsolatért, de nem csak nekem. Én hiába szeretnék ha ő most nem. Miért csak én teperjek? Nem értem. Amúgy meg biztos nincs harmadik, nehéz leírni hogy honnan tudom, de tudom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!