Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK! (főképp tőletek várom a választ! ) Szakítás után pár hónappal észlelt viselkedés?
Nem jött össze más nővel,ahogyan tervezte és most vissza akar menni a megszokott kerékvágásba.
Ne éld bele magad.Felmelegítve csak a töltött kápi jó :)
Én is nagyon hasonló dolgokon mentem keresztül.Engem az asszony hagyott ott a 7. évben,így teljesen megértem a bánatodat.Nálunk szinte ugyanez történt csak pepitában.A párom volt az, aki ki akarta próbálni magát más férfival is,csak hasonlóképp nem jött össze neki.
A különbség a két eset között csak az,hogy a nők sokkal nehezebben bocsájtanak meg bármiféle szakítást,akár az ő részükről történt az elhagyás,akár a férfi részéről.
Rengeteget szenvedtem miatta,ugyanígy mint te elköltöztem,majd fél év múlva vissza.Az exem is szenvedett,csak másképp,az ő maga "női" módján.
Valójában lelkiekben szenvedünk még most is,pedig az eset már 2éve történt.
Egy nagyon tapasztalt javasasszony azt mondta,hogy ez egy személyes tanulási folyamat,amit a szakítást kezdeményezőnek át kell élni.Rá kell jönnie,hogy mit veszített,és hogy mire képes még.
Én azt mondom,és nem alaptalanul,hogy van megbocsájtás.
Nekem anno az egyik rokonom az akasztófán végezte 3 férj,detox és pszichiátria után,csak mert nem engedett a női hiúságából.
Nem mindenki érdemel meg egy második esélyt,de ő igen.És tudod miért? Mert a párod volt 3,5 évig.Ha megbánta,és tanult belőle,akkor miért is ne lehetne folytatni,egy kicsit több tapasztalattal.
A költői kérdés itt csak az,hogy a "szünet" az midenkiknél más-más. Általában minél több,hónapok,évek annál jobb,mert közte eltelt tapasztalás is nagyobb.Viszont épp a sok idő az, ami más utakra terelheti az egykori párost.
Hát,ne is csodálkozz rajta,hogy törölt téged.
Visszautasítottad a közeledését.Ez szerinted,hogy esett neki 3,5 év kapcsolat után?Vedd föl vele újra a kapcsolatot! Nem a sérelmeken kellene rágódnia senkinek,hanem a szervizelésen gondolkozni.Ha elromlik a mosógéped megjavíttatod 30ezerért,vagy veszel egy újat 80 ezerért? Na melyik kerül többe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!