Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » FÉRFIAK! (főképp tőletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FÉRFIAK! (főképp tőletek várom a választ! ) Szakítás után pár hónappal észlelt viselkedés?

Figyelt kérdés
3,5 évig tartó kapcsolatunknak, több mint 2 hónapja vége lett. Barátom lépett ki belőle, több oka is volt (vagy legalább is nekem ezek mondta, mint később kiderült más erő motiválta) vita, büszkeség, más nők utáni vonzalom, önbizalom növelés, mondván mind ketten megérdemeljük azt, hogy egy másik párkapcsolattól boldogabbak legyünk... és ki tudja mit hoz a jövő? lehet, hogy rájövünk, mikor már másokkal ismerkedünk, hogy mi "egymásnak lettünk teremtve"! Mondta Ő szakításkor.... Ennek lassan 3 hónapja. Az elején összetörtem (sírni nem sírtam, vagy csak nagyon keveset, talán már én is beletörődtem szakítás előtt hónapokkal, hogy ez nem működik) soha nem ittam alkoholt, de a dobás óta (főleg az első hónapban) majdnem minden nap ittam, hétvégenként részegség... stb. Új helyre költöztem, megpróbáltam minél többet a barátokkal lenni és nem agyalni. Mostanra már már enyhültek e fájdalmak, kezdek visszarázódni. De az elmúlt pár hétben összetalálkoztunk véletlenül, nem beszéltünk kettőt sem... csendes volt (én pörögtem mert jó kedvem volt) Ő csak nézett és amikor ránéztem lesütött szemmel a földet bámulta. A héten rám írt az egyik közösségi oldalon, hogy szerinte eljutottunk arra a szintre, hogy újra elkezdjünk beszélgetni kicsit. De én megírtam neki, hogy nem akarok vele beszélgetni, se most, se később! A KÉRDÉSEM A KÖVETKEZŐ: Ennyi idő elteltével mi változott meg benne, hogy most hirtelen újra társalogni akar velem, hisz már a szakítás előtt harapófogóval kellett kirántani belőle a szavakat! (közben megtudtam mi volt az eredeti ok amiért elhagyott... Válaszút elé került... választania kellett "önmagában" hogy engem akar szeretni egy egész életen át és ebből kifolyólag el vesz feleségül, vagy elhagy és megnézi mennyire jó pasi és megszerez minden lányt, aki megtetszik neki. Hát, az utóbbit választotta, de akkor most mit vár tőlem? Hogy ezek után fejvesztve ugrálni fogok, mert újra társalogni akar velem?)

2014. szept. 7. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem sikerült neki "új életet kezdeni", és rájött, mit dobott el magától. Arra kíváncsi (talán nem is tudatosan), hogy van-e visszaút. Ha nincs, inkább ne állj szóba vele, jobb lesz neki úgy, mintha állandóan őrlődne.
2014. szept. 7. 18:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem jött össze más nővel,ahogyan tervezte és most vissza akar menni a megszokott kerékvágásba.

Ne éld bele magad.Felmelegítve csak a töltött kápi jó :)

2014. szept. 7. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne fogadd vissza.. Ne torjon ossze még 1x
2014. szept. 7. 18:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem is ez jött le elsőre, hogy nem jött neki össze az a lány, akiért elhagyott (mert hogy volt egy konkrét kiszemelt hölgy, akit Ő kihívásnak tartott! De a hölgyemény állítólag nagyon csúnyán megmondta neki, hogy kevés hozzá) Annyit írt vissza az ex-em, hogy tiszteletben tartja a döntésem és hogy akkor félre látta a mostani helyzetünket.
2014. szept. 7. 19:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is nagyon hasonló dolgokon mentem keresztül.Engem az asszony hagyott ott a 7. évben,így teljesen megértem a bánatodat.Nálunk szinte ugyanez történt csak pepitában.A párom volt az, aki ki akarta próbálni magát más férfival is,csak hasonlóképp nem jött össze neki.

A különbség a két eset között csak az,hogy a nők sokkal nehezebben bocsájtanak meg bármiféle szakítást,akár az ő részükről történt az elhagyás,akár a férfi részéről.

Rengeteget szenvedtem miatta,ugyanígy mint te elköltöztem,majd fél év múlva vissza.Az exem is szenvedett,csak másképp,az ő maga "női" módján.

Valójában lelkiekben szenvedünk még most is,pedig az eset már 2éve történt.

Egy nagyon tapasztalt javasasszony azt mondta,hogy ez egy személyes tanulási folyamat,amit a szakítást kezdeményezőnek át kell élni.Rá kell jönnie,hogy mit veszített,és hogy mire képes még.

Én azt mondom,és nem alaptalanul,hogy van megbocsájtás.

Nekem anno az egyik rokonom az akasztófán végezte 3 férj,detox és pszichiátria után,csak mert nem engedett a női hiúságából.

Nem mindenki érdemel meg egy második esélyt,de ő igen.És tudod miért? Mert a párod volt 3,5 évig.Ha megbánta,és tanult belőle,akkor miért is ne lehetne folytatni,egy kicsit több tapasztalattal.

A költői kérdés itt csak az,hogy a "szünet" az midenkiknél más-más. Általában minél több,hónapok,évek annál jobb,mert közte eltelt tapasztalás is nagyobb.Viszont épp a sok idő az, ami más utakra terelheti az egykori párost.

2014. szept. 8. 09:50
 6/8 A kérdező kommentje:
idők közben megszakított velem minden "kapcsolatot". Ezen beszélgetés után törölt kb mindenhonnan (gondolom nem bírta elviselni azt, hogy elutasítom az újbóli közeledését)
2014. szept. 12. 15:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát,ne is csodálkozz rajta,hogy törölt téged.

Visszautasítottad a közeledését.Ez szerinted,hogy esett neki 3,5 év kapcsolat után?Vedd föl vele újra a kapcsolatot! Nem a sérelmeken kellene rágódnia senkinek,hanem a szervizelésen gondolkozni.Ha elromlik a mosógéped megjavíttatod 30ezerért,vagy veszel egy újat 80 ezerért? Na melyik kerül többe?

2014. szept. 15. 09:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy amikor rámírt, hogy kezdjünk újra társalogni, már pár hete kapcsolatban élt. Szóval nem a lelkiismerete vezette vissza hozzám, hanem az hogy ő már talált mást és nagy ívben leszarta, ha nekem az "újra beszélgetéstől" feltépi a sebeim.... Ennyit a férfiakról....
2014. okt. 5. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!