Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafogadjam a volt barátnőm?
Tudom, hogy ezer100 ilyen kérdés volt/van itt. De az én történetem kicsit komplikáltabb:
1 évig voltam együtt a lánnyal, és elég csúnya szakítás lett a vége, részéről. Én fél évig lelki beteg lettem utána, nagyon szerettem, mindent megtettem érte. Ha akármi gond volt, mindig vele voltam. Eltelt 1 év azóta, és tegnap felhívott sírva, hogy meg kéne beszélnünk pár dolgot. Sírt közbe nagyon, és elmondása szerint a szakítás után mély depresszióba esett, amiből 4 hónap alatt tudott kijönni. Azt mondta, megbánt már mindent, és egyre jobban hiányzok neki. Fiúk! Mit csinálnátok a helyemben? Tudom káposzta, kutya, stb... A szívem szerint visszafogadnám, de ugyan akkor emlékszem arra, mennyire megbántott. Lányok! Mi mehetett végbe ez idő alatt nála? Ő szakított, csúnyán... És megbánta, meg depis lett utána.
Nagyon egyszerű:
Leülsz, és emlékezz vissza minden pillanatára a szakításnak. Mennyire élvezted, milyen jó érzés volt.
Aztán gondold el, milyen jó lenne újra átélni azt az érzést.
Amennyiben vágysz arra a jó kis hullámvasútra mégegyszer, akkor fogadd vissza. Szinte biztos lehetsz benne, hogy megint el fogja játszani - ezzel egy kis extra fűszer is megérkezik a kapcsolatba, a folyamatos rettegés, hogy vajon mikor kezdődik elölről a szakítás izgalma.
Kell ez neked?
Szerintem nem kellene visszafogadni, mert akkor azt gondolhatja, hogy "áh, úgyis visszafogad, bármit megtehetek.." ha meg ő szakított, főleg nem kellene újrakezdened vele, szerintem. Ez a depis szöveg meg tuti kamu, 1 év után bánta meg a dolgokat? Ugyan már, egy év alatt nagyon sok minden történhetett vele.
L.
Tégy belátásod szerint. Érezted már úgy, hogy túl vagy rajta? (Az írásodból úgy érezni, hogy még nem vagy túl rajta.) Ha egyszer túl vagy rajta, akkor ne fogadd vissza. Ha véletlenül lesz második szakítás is, az sokkal rosszabb lesz, mint az első volt.
Vagy jobban fájna az, ha most nem mész bele a dologba? Te érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!